Redacció •  Catalunya •  04/05/2018

Xavier Domènech a Junts per Catalunya: “No saben cap on van”

El president de CatECP defensa en el debat per la reforma de la Llei de Presidència que “la gent que porta anys lluitant als carrers no es mereix debats que no serveixen per res”.

Xavier Domènech a Junts per Catalunya: “No saben cap on van”

El president del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Xavier Domènech, ha criticat avui que Junts per Catalunya “no té credibilitat” i “no saben cap on van”. “No saben per què han de gestionar el temps. Saben si presentaran una candidatura efectiva o anem a eleccions? És dramàtic”, ha manifestat. “Tal com està Catalunya hauríem de fer coses que servissin per sortir de la situació actual, no coses que no serveixen per a res. La gent que porta anys lluitant als carrers no es mereix debats que no serveixen per res”, ha dit en relació amb la reforma de la Llei de la Presidència votada avui al Parlament.

Domènech ha sostingut que el “’Puigdemont o el que digui Puigdemont’ té poc a veure amb la sobirania del poble de Catalunya”, i ha subratllat que Catalunya “no té un sistema presidencialista”, i per tant el 21-D “es va triar un Parlament” que té la “responsabilitat d’escollir aquí un govern que permeti avançar”. “Avançar és assumir que els lideratges s’han d’exercir des d’aquest país i des d’aquest Parlament. Saber que el camí serà llarg. Avançar és aportar claredat on hi ha foscor”, ha detallat. “Avançar és fer un Govern de la dignitat, de la democràcia, per a tothom, amb els màxims suports possibles”, ha conclòs.


Catalunya en Comú-Podem /  Xavier Domènech /