Redacción •  Actualidad •  26/06/2018

CGT acusa a la Consellería de Agricultura de dejar a los agentes medioambientales sin vehículos para la vigilancia de incendios en pleno verano, mientras se los cede a VAERSA

Anuncian una nueva protesta el jueves 28 de junio a las 11 horas en la Ciutat Adminitrativa 9 d'Octubre de València y otra programada para el 5 de julio.

CGT acusa a la Consellería de Agricultura de dejar a los agentes medioambientales sin vehículos para la vigilancia de incendios en pleno verano, mientras se los cede a VAERSA

CGT ha tenido acceso a un documento de cesión de 8 vehículos oficiales propiedad de la Generalitat a la empresa VAERSA (que adjuntamos como DOCUMENTO 1). El documento está firmado el pasado 22 de mayo de 2017 por el Subsecretario. Seguidamente, el 21 de noviembre de 2017, VAERSA subastó 12 vehículos todoterreno (lo adjuntamos como DOCUMENTO 2).

     Además se da la circunstancia de que estos vehículos cedidos a VAERSA apenas se utilizan, como se puede comprobar en el parte de utilización de los vehículos (adjuntamos algunos partes semanales de ejemplo como DOCUMENTO 3). Por todo esto CGT exige la anulación de esta cesión y que se destinen los vehículos a los agentes medioambientales.

     Mientras tanto el Subsecretario continuaba reuniéndose con los representantes sindicales de los agentes medioambientales y quejándose de la falta de presupuesto para vehículos.

     De manera que en estos momentos hay 17 agentes medioambientales (funcionarios de la Generalitat) sin vehículo para trabajar, a parte de los 20 vehículos más que harían falta si se cubrieran las vacantes, mientras la Conselleria d’Agricultura cede vehículos oficiales propiedad de la Generalitat a los trabajadores externos de VAERSA y hasta les paga el seguro.   

     Como parece que el objetivo de esta Conselleria es continuar la externalización de los servicios empezada por el PP a base de aumentar el presupuesto de VAERSA para contratar trabajadores temporales y dejar sin medios ni organización, todos los sindicatos con representación en el colectivo (CCOO, CGT, CSIF, UGT i USO) hemos convocado una nueva concentración de protesta el próximo jueves 28 de junio a las 11 horas en la Ciutat Adminitrativa 9 d’Octubre de València y otra programada para el 5 de julio.

CGT ACUSA LA CONSELLERIA D’AGRICULTURA DE DEIXAR ELS AGENTS MEDIAMBIENTALS SENSE VEHICLES PER A LA VIGILÀNCIA D’INCENDIS EN PLE ESTIU, MENTRES LI’N CEDEIX A VAERSA I ANUNCIA UNA NOVA PROTESTA EL DIJOUS 28

     CGT ha tingut accés a un document de cessió de 8 vehicles oficials propietat de la Generalitat a l’empresa VAERSA (el qual adjuntem com a DOCUMENT 1). El document està signat el passat 22 de maig de 2017 pel Sotssecretari. Seguidament, el 21 de novembre de 2017, VAERSA va subhastar 12 dels seus vehicles tot-terreny (ho adjuntem com a DOCUMENT 2).

     A més es dona la circumstància que estos vehicles cedits a VAERSA apenes s’utilitzen, com es pot comprovar al part d’utilització dels vehicles (adjuntem alguns parts setmanals  d’exemple com a DOCUMENT 3). Per tot açò CGT exigeix l’anulació d’esta cessió i que es destinen els vehicles als agents mediambientals.

     Mentres tant el Sotssecretari continuava reunint-se amb els representants sindicals dels agents mediambientals i queixant-se de la falta de pressupost per a vehicles.

     De manera que en estos moments hi ha 17 agents mediambientals (funcionaris de la Generalitat) sense vehicle per a treballar, a banda de 20 vehicles més que faríen falta si es cobriren les vacants, mentres la Conselleria d’Agricultura cedeix vehicles oficials propietat de la Generalitat als treballadors externs de VAERSA i fins i tot es fa càrrec de pagar l’assegurança.  

     Com que sembla que l’objectiu d’esta Conselleria és continuar l’externalització dels serveis començada pel PP a base d’augmentar el pressupost de VAERSA per a contractar treballadors temporals i deixar els funcionaris sense mitjans ni organització, tots els sindicats amb representació en el col.lectiu (CCOO, CGT, CSIF, UGT i USO) hem convocat una nova concentració de protesta el proper dijous 28 de juny a les 11 hores a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre de València i una altra programada per al dia 5 de juliol.

 


CGT /  incendios /