Redacción •  Cultura •  13/11/2019

Rojava International Film Festival a Barcelona

  • Organizado por Mostra de Cinema Kurd de Barcelona.
  • Hoy, 13 de noviembre, de 18:30 a 21:30h. Carrer de la Constitució, 25, 08014 Barcelona (Barcelona), Espanya.
Rojava International Film Festival a Barcelona
Es seguirà la crida feta des del nord-est de Síria a celebrar aquest acte en el dia que havia de començar el Festival, que s’ha hagut de posposar degut a la invasió de l’exèrcit turc al territori sirià. L’acte serà el dimecres 13 de novembre a Can Batlló (cantonada del C/ Constitució amb C/ Mossèn Amadeu Oller, Barcelona) a partir de les 18:30h. Acte organitzat per Komina Film A Rojava que comptarà amb les intervencions de:
  • Lara Vilanova, com a col·laboradora de la Komina Film A Rojava.

  • Membre de la campanya Aturem la Invasió.

A continuació es projectaran els següents films:

  • Rojava Film Commune -3’

  • Interview with Sevinaz -15’

  • Elephantbird -15’

  • Fish for life -8’

  • Fire extinguisher -4’

El Festival Internacional de Cine de Rojava té per objectiu donar suport a la transformació democràtica que ha viscut durant els últims anys el nord i est de Síria, tot mostrant al món la cultura dels pobles que hi viuen. Amb la intervenció de la campanya Aturem la Invasió es farà una actualització de la situació del conflicte, fent una crida a fer pressió internacional per tal que aquesta invasió, que apunta a esdevenir genocidi, s’aturi.

Contra la invasió turca al nord-est de Síria i en suport a la revolució de Rojava, el dimecres 13 de novembre celebrem la inauguració de la 4a edició del Rojava International Film Festival a tot el món com a símbol de resistència.

Des de l’any 2015 les Comunes de Cinema de Rojava treballen per la reapropiació de la imatge, la història, les llengües i la cultura dels pobles de la regió. Durant quatre anys, malgrat el context de guerra al nord-est de Síria, aquest festival s’ha celebrat com a forma de lluita per la reconstrucció social i la democratització de l’art i la cultura al Kurdistan.

El 13 de novembre està prevista la inauguració de la 4a edició del Rojava International Film Festival però, a causa de la invasió de Turquia a la zona, no sabem si es podrà realitzar. Per això, ens sumem a la crida de la Comuna de Cinema de Rojava perquè el Festival segueixi existint.

En suport a les transformacions socials desenvolupades a Rojava i en suport a tota la població del nord-est de Síria, us convidem a celebrar la 4a edició del Rojava International Film Festival el dia 13 de novembre a Barcelona. Hi haurà projeccions de pel·lícules i actualitzarem sobre la situació al nord-est de Síria.

Rojava viu! Rojava resisteix!

Komîna fîlm a Rojava
Mostra de Cinema Kurd de Barcelona
@AturemLaInvasio (Twitter)


Kurdos /  Rojava /