Redacció •  Cultura •  05/07/2016

Exposició 6 de juliol: 10 aniversari del Meruts Festival

Deu anys donen per a molt. Per això des de l'Assemblea de Joves Meruts volem convidar-vos a l'exposició al Centre Cultural Caixa Ontinyent el proper 6 de juliol a les 19h amb una recopilació d’aquests anys de música, cartells, tallers, imatges, fires i activisme.

Exposició 6 de juliol: 10 aniversari del Meruts Festival

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

10 ANIVERSARI DEL MERUTS FESTIVAL

Corria l’any 2007 quan un col·lectiu de joves ontinyentins decidia trencar la closa i posar-se a covar alternatives en la seua ciutat. Ontinyent, niu de tants músics i artistes, assistia als inicis d’una efemèride que començaria a crèixer any rere any fent pujar als escenaris grups locals junt a bandes valencianes i estatals de primer nivell. Anys després creaven l’Assemblea de Joves Meruts, iniciant una nova aventura com a associació cultural d’esperit crític i autònom. Començarien a aportar el seu granet de sorra al llarg de l’any participant en festes de barri, organitzant cicles de xerrades, teatre, fires d’entitats, tallers, fent xarxa amb molts altres col·lectius d’arreu de les comarques, fins que l’any 2014 tot va acabar eclosionant amb l’obertura de l’Ateneu popular Ca la Mera. A hores d’ara, des d’aquest xicotet espai d’autogestió, d’idees i expressions, meruts i merudes preparen la desena edició d’aquest festival que ha esdevingut una cita de referència en l’estiu musical valencià.


I per celebrar aquesta llarga dècada de música i activisme ja compten amb els Auxili, Smoking Souls i el Diluvi com a primeres confirmacions. Estigueu atentes a les seues xarxes perquè l’assemblea d’Ontinyent promet moltes més sorpreses que posaran la guinda a aquest pastís.

Són deu anys trencant la closca i volem compartir-ho amb tots vosaltres. Per la nit farem sopar popular a Ca la Mera, no falteu!

 


exposició fotogràfica /  Meruts Festival /