Redacció •  Catalunya •  31/08/2021

David Cid: “Després de 100 dies ens trobem davant d’un Govern resignat, aturat i desbordat”

El portaveu d’En Comú Podem afirma que amb els Pressupostos i la Taula del Diàleg “el Govern té l’oportunitat de donar un cop de timó”.

David Cid: “Després de 100 dies ens trobem davant d’un Govern resignat, aturat i desbordat”

El portaveu d’En Comú Podem, David Cid, ha denunciat aquest dimarts que després de 100 dies de Govern Aragonès ens trobem davant d’un Executiu “resignat, aturat i desbordat” en el que Junts per Catalunya marca el rumb econòmic.

“El Govern es resigna a fer el mateix de sempre, és a dir, a seguir apostant pel model econòmic caducat que ens ha portat fins on som amb projectes com l’ampliació de l’aeroport del Prat, els Jocs d’hivern o el HardRock”, ha assenyalat el portaveu dels Comuns.

Cid també ha destacat que el Govern Aragonès només ha fet una llei en aquests primers 100 dies, el que indica que “no té projecte ni horitzó” i que està “completament aturat”.

Per últim, els Comuns consideren que el Govern ha estat desbordat per la pandèmia a causa de la seva “incapacitat per parlar amb una sola veu”. Cid ha assenyalat que l’Executiu “ha gestionat la crisi fent tombs que després s’han intentat corregir amb la imposició de mesures restrictives que en molts casos no estaven justificades”. A més, ha recordat les discrepàncies entre ERC i Junts pel que fa a la sanitat després que el conseller del ram, Josep Maria Argimon, hagi reconegut no sentir-se vinculat als acords de Govern que aposten per internalitzar el servei del 061.

Malgrat tot, Cid ha deixat lloc per l’esperança en l’inici d’aquest curs polític: “Amb els pressupostos i la Taula del Diàleg el Govern té l’oportunitat de donar un cop de timó i redreçar el rumb d’aquests primers 100 dies”, ha conclòs.


En Comú Podem /