Redacción •  Catalunya •  25/02/2021

Crida a posar en peu assemblees d’estudiants per la llibertat d’expressió i contra la monarquia als instituts i facultats

Desde l’agrupació juvenil ContraCorrent volem posar en peu un gran moviment estudiantil per transformar aquesta ràbia en organització.

Crida a posar en peu assemblees d’estudiants  per la llibertat d’expressió i contra la monarquia  als instituts i facultats

Portem una setmana amb la joventut mobilitzada als carrers per la llibertat del Pablo Hasél, en defensa de la llibertat d’expressió i contra la repressió. Però també sortim per la ràbia contra un sistema que l’únic que ens ofereix és precarietat; que ens criminalitza, com ha fet durant la pandèmia, volent cobrir anys de retallades i privatitzacions amb les campanyes de criminalització a la joventut. I ara, tornem a veure com se’ns criminalitza, aquesta vegada per sortir a lluitar pels nostres drets i el nostre futur.

Desde l’agrupació juvenil ContraCorrent volem posar en peu un gran moviment estudiantil per transformar aquesta ràbia en organització. Per això, fem una crida a tots els sindicats i organitzacions estudiantils a fer assemblees contra la monarquia i per la llibertat d’expressió a cada centre d’estudi, sigui institut o universitat. No només és pel Pablo Hasél: és perquè volem la llibertat de totes les preses polítiques; volem acabar amb aquesta monarquia hereva del franquisme; perquè ens volem organitzar per aconseguir un altre futur!

Video – Entrevista al nostre company Pablo Castilla al “Planta Baixa” de TV3

Con subtítulos en español.

Video – Intervenció del nostre company al micro obert d’una de les movilitzacions d’aquesta setmana

Llamamiento a poner en pie asambleas de estudiantes por la libertad de expresión y contra la monarquía en los institutos y facultades

Llevamos una semana con la juventud movilizada en las calles por la libertad de Pablo Hasél, en defensa de la libertad de expresión y contra la represión. Pero también salimos por la rabia contra un sistema que lo único que nos ofrece es precariedad; que nos criminaliza, como ha hecho durante la pandemia, queriendo cubrir años de recortes y privatizaciones con las campañas de criminalización de la juventud. Y ahora, volvemos a ver como se nos criminaliza, esta vez para salir a luchar por nuestros derechos y nuestro futuro.

Desde la agrupación juvenil Contracorrent queremos poner en pie un gran movimiento estudiantil para transformar esta rabia en organización. Por eso, hacemos un llamamiento a todos los sindicatos y organizaciones estudiantiles a hacer asambleas contra la monarquía y por la libertad de expresión en cada centro de estudio, sea instituto o universidad. No solo es por Pablo Hasél: es porque queremos la libertad de todas las presas políticas; queremos acabar con esta monarquía heredera del franquismo; porque nos queremos organizar para conseguir otro futuro!

Video – Intervención de nuestro compañero en el micro abierto de una de les movilizaciones de esta semana


monarquía /