Redacció •  Catalunya •  21/02/2024

Campanya de mecenatge i publicació del llibre ‘Pa i Roses. Pertinença de gènere i antagonisme de classe en el capitalisme’ 

En el desè aniversari del naixement de l’agrupació de dones Pa i Roses a Catalunya publiquem per primer cop en català, el llibre ‘Pa i Roses. Pertinença de gènere i antagonisme de classe en el capitalisme’, escrit per la companya Andrea D’Atri, fundadora de l’agrupació Pa i Roses a l’Argentina. Podeu trobar el llibre a Verkami i col·laborar amb la campanya de mecenatge per ajudar a finançar-lo. 

Campanya de mecenatge i publicació del llibre ‘Pa i Roses. Pertinença de gènere i antagonisme de classe en el capitalisme’ 

Per commemorar el nostre desè aniversari a Catalunya l’agrupació de dones Pa i Roses publiquem per primer cop en català el llibre ‘Pa i Roses. Pertinença de gènere i antagonisme de classe en el capitalisme’ escrit per la feminista argentina Andrea D’Atri. Des del passat divendres 2 de febrer el llibre es pot trobar a Verkami i col·laborar amb la campanya de mecenatge per ajudar a financar la traducció, edició, maquetació i publicació del mateix. Entre les recompenses, hi trobareu diverses opcions com, per exemple rebre el llibre en el teu domicili amb uns bonics punts de llibre, o els packs que inclouen el llibre + il·lustració o una Ruta de Dones de la Barcelona Rebel.

A més, el pròxim dimarts 5 de març, tindrà lloc el prellançament a la Facultat de Geografia i Història de la UB. Aula 212, a les 18:30 hores. 

Enllaç a la campanya de mecenatge.


feminismo /