Redacció •  Catalunya •  08/03/2023

SensePlacesBdn elabora una guia per donar suport a les famílies en el procés de preinscripció del curs 2023-24

  • La guia conté a més de les dades oficials, consells per obtenir una plaça a l’Educació Pública i de Proximitat, així com els procediments per realitzar les reclamacions.
SensePlacesBdn elabora una guia per donar suport a les famílies en el procés de preinscripció del curs 2023-24

El col·lectiu de famílies que Badalona que el curs passat es van quedar sense plaça a l’Educació Pública i de Proximitat, SensePlacesBdn, ha elaborat una guia per donar suport a les famílies que aquest any han de realitzar el tràmit de la preinscripció escolar, en especial pels cursos d’Infantil 3 i primer d’ESO.

El document ha estat elaborat amb la informació oficial disponible aquest any, la que vam recollir l’any passat i l’experiència adquirida per les famílies durant tot el procés, en especial des del moment en que es confirmen les possibilitats de quedar-se fora de les places d’Educació Pública i de Proximitat. 

Amb aquesta guia es vol acompanyar a les famílies i informar-les per evitar errors en la preinscripció que poden derivar en una exclusió de l’Educació pública o que finalment la plaça obtinguda no estigui en la zona a la que es pertany.

A més de l’elaboració de la guia, SenePlacesBdn s’ofereix a escoles, escoles Bressols i entitats per realitzar trobades o xerrades amb les famílies per poder assessorar i compartir l’experiència organitzativa i de lluita de l’any passat, on totes les famílies del col·lectiu que van lluitar i només van posar públiques a la preinscripció van obtenir una plaça Pública i a la seva zona.


SensePlacesBdn /