Redacción •  País Valencià •  12/10/2016

CGT-PV manifesta la seua solidaritat amb Lambda i condemna les agressions feixistes patides el 9 d’Octubre

Des de la Confederació General del Treball del País Valencià es fa arribar a Lambda el suport i solidaritat del sindicat davant els greus incidents ocorreguts durant la celebració de la Processó Cívica del 9 d’Octubre. Un jove activista i la seua parella van ser atacats per un nombrós grup d’extrema dreta en acabar la manifestació del 9 d’Octubre.

CGT-PV manifesta la seua solidaritat amb Lambda i condemna les agressions feixistes patides el 9 d’Octubre

La CGT-PV expressa així mateix, “l’absoluta repulsa per actituds d’intolerància i odi que pretenen imposar la seua ideologia i les seues normes de manera violenta i expeditiva”, i comparteix amb LAMBDA la necessitat “que es prenguen mesures que fins ara no s’han previst per a evitar que torne a amenaçar-se a col·lectius de forma tan evident i contundent”.

El sindicat assenyala que “el dia 9 van guanyar una batalla, fent que LAMDBDA isquera de la processó”, però com a societat “no es pot consentir que guanyen la guerra de l’odi
al diferent, migrants, lgtb, o de qualsevol altra cultura o raça”.

Així, Som Valencians pretén erigir-se en portaveu de la voluntat dels valencians i valencianes. “I això no es pot consentir, hem de demostrar el que realment som, una societat plural, multicultural, oberta i disposada a defensar a qui pateix un atac”, explica la Confederació.

Per açò des de CGT-PV es va pública la voluntat de, fent valdre el suport mutu, “respondre davant qualsevol atac estant al vostre costat i responent amb la nostra solidaritat”.

Finalment, la CGT-PV condemna també l’actitud de la Policia Nacional que va denunciar un militant de CGT-La Safor la vespra de la Diada pel fet de parlar en valencià.


feixisme /