Redacció •  País Valencià •  01/03/2022

El diari La Veu del País Valencià retorna el 2022 amb el suport de Plataforma per la Llengua

L’ONG del valencià aporta 10.000 € a l’empresa editora per segon any consecutiu i contribueix a recuperar el principal diari d’actualitat valencià en la llengua pròpia

El diari La Veu del País Valencià retorna el 2022 amb el suport de Plataforma per la Llengua

Plataforma per la Llengua ha renovat l’acord amb Edicions Diari La Veu Cooperativa Valenciana i aportarà 10.000 al projecte per recuperar el diari digital La Veu del País Valencià (www.diarilaveu.com) durant el primer quadrimestre del 2022. El mitjà va ser el principal diari d’actualitat editat en valencià entre el 2013 i el 2019, però la manca d’ingressos el va fer tancar fa poc més de dos anys.

Enguany, l’ONG del català ja ha aportat 10.000 € a l’empresa editora i ha contribuït parcialment a pal·liar l’absència de finançament de les administracions públiques i, especialment, de la Generalitat Valenciana. Aquest patrocini, pel qual el mitjà difondrà les notícies i les activitats de Plataforma per la Llengua, representa una ajuda fonamental per al projecte i contribueix a la independència financera del diari, que aspira a igualar i a superar els 150.000 usuaris únics de mitjana que va assolir abans de tancar.

L’entitat considera estratègic donar suport als mitjans de comunicació en la llengua pròpia del País Valencià i, per això, anima els socis a col·laborar-hi.


País Valencià /