Redacció •  Catalunya •  30/09/2017

Susan George, Yayo Herrero i Ada Colau obren les jornades de Municilab

Barcelona En Comú organitza els dies 6 i 7 d’octubre una trobada on participaran més de 100 ponents per debatre sobre municipalisme, radicalitat democràtica, defensa i producció de béns comuns, i producció, difusió i hegemonia cultural.

Susan George, Yayo Herrero i Ada Colau obren les jornades de Municilab

Barcelona En Comú organitza els propers dies 6 i 7 d’octubre Municilab, un espai de reflexió, creació i acció al voltant del paper de les ciutats i les noves formes de fer polítiques de proximitat i transformació social. Durant les jornades, es posarà el focus en les pràctiques basades en l’ètica, la transparència i la participació que els nous governs locals estan instaurant en la cultura organitzativa i els models de gestió de les institucions i polítiques.

L’acte inaugural serà el 6 d’octubre a les 20 hores amb la presència de Susan George, Yayo Herrero i Ada Colau, que obriran les jornades amb un debat sobre el paper fonamental que tenen els municipis en la lluita contra el canvi climàtic, des d’un enfocament crític i en clau ecofeminista.

La jornada se celebrarà des del divendres al migdia i durant tot el dissabte al campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, on hi haurà debats i tallers al voltant de quatre temes: municipalisme, radicalitat democràtica, defensa i producció de béns comuns, i producció, difusió i hegemonia cultural.

Municilab és una trobada vinculada a l’Escola del Comú i, per a aquesta primera edició, més de 300 persones ja s’han inscrit a les jornades. Hi ha previstes més de 30 sessions de debat i reflexió; dos grans actes públics; tallers de creativitat i acció col·lectiva per guanyar la batalla del dret a l’habitatge, activitats paral·leles promogudes per candidatures municipalistes i entitats diverses; una fira editorial independent; presentacions de publicacions i projectes audiovisuals amb la participació dels autors i les autores; un programa d’activitats per a la canalla i espai de cures per a nenes i nens; i una festa final amb les actuacions de Nakany Kanté, Joe Crepúsculo i DJ Bzzzbip.


Catalunya /