Redacción •  Catalunya •  24/07/2016

La CUP estrena un joc online: «El malversat’, un test que defrauda molt»

'El malversat', un test que defrauda molt. La iniciativa 'Llums i Taquígrafs' de la CUP estrena demà un trivial estival sobre la corrupció
La CUP estrena un joc online: «El malversat’, un test que defrauda molt»
El proper diumenge 24 de juliol, coincidint amb el segon aniversari de la confessió andorrana de Jordi Pujol i els set anys de la confessió de Félix Millet en relació al saqueig del Palau, la CUP traurà a la xarxa ‘El Malversat: un test que defrauda molt’. Es tracta d’un joc d’estiu per posar a prova els coneixements generals sobre corrupció als Països Catalans, segregat en tres nivells de dificultat i conformat per més de 200 preguntes en sis àmbits: corrupció, frau fiscal, els amiguets, impunitat, vincles mafiosos i contra el silenci.
 
La iniciativa s’emmarca en el projecte cupaire ‘Llums i Taquígrafs’ que, al setembre, publicarà l’Atles de la Corrupció als Països Catalans, una extensa col·lecció de quatre llibres que recopila la cartografia de la corrupció dels darrers anys en 4 volums: Llums i taquígrafs-Causes, efectes i costos de la corrupció; Temps de canalles-Topografia de casos, condemnes i indults; Afònics-veus contra el silenci; Fent fora la màfia-alternatives i guia pràctica de lluita contra la corrupció. 

 
‘El Malversat’, al qual es podrà jugar per web i mòbil i que només requereix d’un compte a facebook, ha comptat amb la col·laboració i suport de Xnet i el Grup de Treball Ciutadà contra la Corrupció, nascut la primavera de l’any passat. Demà al matí es farà pública l’adreça web.
 
 
Estrena El Malversat
Diumenge 24 de juliol
08.00 hores

corrupció /