Redacció •  Catalunya • 20/05/2020

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania: Resposta Gabinet Presidencia a Carta a President Pedro Sanchez

La comissió promotora de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania también ofrece asesoramiento gratuito presencial a personas afectadas por las irregularidades en la tramitación de la Renta Garantizada de Ciudadanía en Barcelona, Badalona, Terrassa y El Prat de Llobregat.

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania: Resposta Gabinet Presidencia a Carta a President Pedro Sanchez
Comunicat

Ahir 18 de maig vam rebre resposta de el Departament de Comunicació amb els Ciutadans, de el gabinet de la Presidència de Govern, a la carta adreçada a President de Govern Sr. Pedro Sánchez on s’aportaven una sèrie de consideracions i propostes sobre el Projecte de llei de l’Ingrés mínim Vital i el seu encaix amb la llei de la Renda garantida de Ciutadania de Catalunya.

Un cop coneguem en detall la Llei de l’Ingrés Mínim Vital, i en particular el seu caràcter compatible i complementari amb les prestacions similars que són competència de les comunitats autònomes, realitzarem el seu estudi i valoració, i si escau, promourem les propostes i iniciatives davant les diferents institucions competents, per assegurar el millor encaix entre la llei de l’Ingrés Mínim Vital i la Renda garantida de Ciutadania, sempre en benefici dels drets de les persones i famílies vulnerables.

Barcelona, 19 maig 2020.

Resposta Gabinet Presidencia gob España

 


Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania /  Redacció /