Redacció •  Catalunya •  19/01/2018

Lucía Martín i Josep Vendrell nous portaveus d’En Comú Podem al Congrés

La diputada Lucía Martín i el diputat Josep Vendrell seran els nous portaveus d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats després de que Xavier Domènech ja hagi renunciat a l’acta de diputat per encarar la nova etapa al Parlament.

Lucía Martín i Josep Vendrell nous portaveus d’En Comú Podem al Congrés

Després de les eleccions catalanes i del fracàs de Mariano Rajoy en la seva gestió del conflicte amb Catalunya, En Comú Podem, com a primera força catalana al Congrés, encara una nova etapa a Madrid per fer front als reptes socials i nacionals de Catalunya i de l’Estat.

Per tal de fer-ho, el grup parlamentari reforçarà la coralitat de veus i perfils posant en primera línia les dones com un pas més en la necessària feminització de la política. És per aquest motiu que Lucía Martín passarà a ser la portaveu, el que implicarà també portar a primera línia la defensa del dret a l’habitatge, i Josep Vendrell continuarà de portaveu adjunt, reclamant, com fins ara, una llei per lluitar contra el canvi climàtic i una revolució energètica que deixi enrere la impunitat de les elèctriques.

Així, Lucía Martín i Josep Vendrell encaren aquesta nova etapa amb la garantia de seguir mantenint la veu dels catalans i les catalanes al Congrés per seguir sent l’impuls dels canvis que necessita l’Estat a la Cambra Baixa conjuntament amb els companys i companyes del grup Confederal.

Lucía Martín y Josep Vendrell nuevos portavoces de En Comú Podem en el Congreso

La diputada Lucía Martín y el diputado Josep Vendrell serán a los nuevos Portavoces de En Comú Podem en el Congreso después de que Xavier Domènech haya renunciado al acta de diputado para encarar la nueva etapa en el Parlamento.

Después de las elecciones catalanas y del fracaso de Mariano Rajoy en la gestión del conflicto con Catalunya, En Comú Podem, como primera fuerza catalana en el Congreso, encara una nueva etapa en Madrid para afrontar los retos sociales y nacionales de Catalunya y del Estado.

Con el fin de llevarlo a cabo, el Grupo Parlamentario reforzará la coralidad de voces y perfiles poniendo en primera línea las mujeres como un paso más en la necesaria feminización de la política. Es por este motivo que Lucía Martín pasará a ser la portavoz, abanderando en primera línea la defensa del derecho a la vivienda, y Josep Vendrell continuará de portavoz adjunto, reclamando, como hasta ahora, un Ley para luchar contra el cambio climático y una evolución energética que deje atrás la Impunidad de las eléctricas.

Así, Lucía Martín y Josep Vendrell encaran esta nueva etapa con la garantía de seguir manteniendo la voz de los catalanes y los catalanes en el Congreso para seguir siendo el impulso de los cambios que necesita el Estado en la Cámara Baja conjuntamente con los compañeros y compañeras del grupo Confederal.


En Comú Podem /