Redacció •  Catalunya •  11/02/2019

Ada Colau presenta el seu equip per consolidar una agenda de “canvi i esperança” a Barcelona

És una llista de 22 persones amb la que es busca una majoria clara per seguir impulsant les mesures iniciades des de 2015 i que han de culminar en un segon mandat

Ada Colau presenta el seu equip per consolidar una agenda de “canvi i esperança” a Barcelona

Barcelona, 11.02.2019.

Ada Colau, cap de llista de Barcelona en Comú, ha presentat avui a la superilla del barri de Sant Antoni la llista que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig. Amb aquest equip, Colau busca una majoria per consolidar l’agenda del canvi amb un segon mandat. “Presentem una llista de 22 persones per consolidar una agenda de canvi i esperança per Barcelona. Una llista valenta per tornar a guanyar amb millors resultats i una obra de passat que ens avala. Una llista formada per persones compromeses amb la ciutat, que la coneixen, l’estimen, que han lluitat per ella i que tenen experiència”, ha dit la cap de llista de Barcelona en Comú.

“Fins ara hem impulsat mesures que ens enorgulleixen com que el 30% dels pisos nous siguin protegits, la creació de l’operador energètic públic, els canvis en la mobilitat com la creació de les superilles i haver duplicat els carrils bici, el dentista municipal i la funerària pública o un pla de barris que ha destinat 150 milions d’euros als barris més vulnerables amb mesures empoderadores”, ha recordat Colau que ha fet una crida als altres partits a explicar la seva obra de passat que els doni credibilitat i quin és el seu projecte concret per a Barcelona.  

Aquest equip està format per dotze dones i deu homes. “És una llista que combina experiència amb noves energies, il·lusions i idees, persones que es presenten per construir la Barcelona futura, una ciutat justa on ningú quedi enrere”, ha manifestat Colau. En aquest sentit Ada Colau ha dit que es tracta d’una llista de gent “compromesa i valenta”, que està tancada per Núria Marcet, “símbol de la Barcelona feminista, cuidadora i valenta que ens representa”.

A l’equip d’Ada Colau continuen regidors i regidores de l’actual grup municipal com Janet Sanz, Jaume Asens, Laura Pérez, Gala Pin, Eloi Badia, Mercedes Vidal; i s’hi sumen els comissionats de Cultura i Salut respectivament, Joan Subirats i Gemma Tarafa. A més s’hi incorporen Lucía Martín, Jordi Martí, Pau González, Ancor Mesa, Jéssica González, Jordi Rabassa, Natàlia Martínez, Jordi Matas, Carolina Recio, Eduard Corbella, Yusef Quadura, Eva Campos i Núria Marcet.

Volem tornar a guanyar amb una majoria molt més àmplia. Som una ciutat valenta, molt conscient del moment que viu, de com creixen la incertesa, la desigualtat i l’extrema dreta. Per fer-li front calen polítiques de la gent per a la gent. Hem de respondre a reptes globals que es concreten a les ciutats”, ha afegit Ada Colau.

Web de campanya

Avui aprofitant la presentació de la llista, Barcelona en Comú llança el web de campanya http://ada2019.barcelona/ cridant la gent comuna a implicar-se.

Pots consultar el dossier de premsa amb les biografies de l’equip en aquest enllaç

 


Ada Colau /  Barcelona en Comú /