Tercera Informació •  Catalunya •  09/10/2015

La Coordinadora de Barcelona En Comú ha aprovat debatre internament la possibilitat d’intervenir a les properes eleccions generals del 20 de desembre

"Barcelona En Comú és conscient de la necessitat d’impulsar, més enllà de la seva condició de força municipalista, contextos supramunicipals que facilitin iniciatives de radicalitat democràtica, avui imprescindibles per tal d’exercir el nostre dret a decidir en tots els aspectes."

 

La Coordinadora de Barcelona En Comú ha aprovat debatre internament la possibilitat d’intervenir a les properes eleccions generals del 20 de desembre

La Coordinadora de Barcelona En Comú, reunida dimarts 6 d’octubre, ha elaborat una anàlisi de la conjuntura actual, després de les eleccions municipals del passat 24 de maig i les catalanes del 27 de setembre. Valorem que els resultats del cicle electoral encara en curs dibuixen una majoria social que exigeix canvis profunds en la situació política i econòmica de Catalunya i l’Estat espanyol.

 

En aquest sentit, Barcelona En Comú vol contribuir al fet que les urnes expressin un resultat tan favorable als interessos reals de la ciutadania com sigui possible, tot evitant una recuperació política en favor de falses opcions de canvi. Al mateix temps, mostrem inquietud vers la possibilitat que els governs ciutadans, ara al capdavant de ciutats com Barcelona, es trobin bloquejats per un resultat insuficient per a les forces del canvi a les futures eleccions generals.

 

Barcelona En Comú és conscient de la necessitat d’impulsar, més enllà de la seva condició de força municipalista, contextos supramunicipals que facilitin iniciatives de radicalitat democràtica, avui imprescindibles per tal d’exercir el nostre dret a decidir en tots els aspectes. És vital avançar ara amb el nostre programa de rescat ciutadà i seguir amb el desenvolupament de polítiques al servei de les necessitats de les persones.

 

Per tot aixo, la Coordinadora ha donat el mandat d’impulsar un debat intern al si de l’organització a la Direcció Executiva de Barcelona En Comú.

 


Barcelona en Comú /  elecciones generales /  eleccions generals /