Redacció •  Catalunya •  05/09/2017

Catalunya en Comú celebrarà un acte en defensa de la sobirania per la Diada

El lema de la jornada, que tindrà lloc al matí al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, és "Una Catalunya sobirana, diversa i valenta".

Catalunya en Comú celebrarà un acte en defensa de la sobirania per la Diada
Catalunya en Comú celebrarà la Diada Nacional amb un acte en defensa de la sobirania de Catalunya que portarà per lema «Una Catalunya sobirana, diversa i valenta». Començarà a les 12 del migdia i tindrà lloc al parc de Can Zam, a Santa Coloma de Gramenet. La jornada arrencarà amb una actuació musical en directe que anirà seguida de les intervencions del Coordinador General, Xavier Domènech; la Coordinadora de la C. Nacional, Ada Colau; la portaveu de Catalunya en Comú, Elisenda Alamany, i el Secretari General de Podemos, Pablo Iglesias.

El començament del nou curs polític està marcat enguany pels repetits atacs del Govern del Partit Popular a la sobirania de Catalunya. Des del FLA i la Llei Montoro, que asfixien i controlen les nostres finances, fins a les més de 30 lleis recorregudes pel Govern, així com la constant negativa de Mariano Rajoy a que es celebri el referèndum efectiu, amb totes les garanties, per a que el nostre país pugui decidir d’una vegada per totes el seu futur en llibertat. És per tot això que els comuns veiem aquest Onze de Setembre com una oportunitat immillorable per defensar la sobirania del poble de Catalunya.

Aquesta Diada és el moment de reivindicar un país del que estem profundament orgullosos, i també de començar a construir la Catalunya del futur, amb un projecte diferent i millor que el que ens ha governat fins ara: que tanqui les portes a la corrupció, amb més i millor democràcia, que defensi la justícia social amb fortalesa i, en definitiva, entengui que els drets nacionals són indissociables dels socials, perquè un país és la seva gent. Som un sol poble construint una Catalunya nova.


Catalunya en Comú /