Redacción •  Actualidad •  09/11/2017

Barcelona En Comú obre la consulta sobre la continuïtat del pacte municipal amb el PSC

¿Barcelona En Comú ha de posar fi al pacte de govern amb el PSC a la ciutat per governar en solitari?

Barcelona En Comú obre la consulta sobre la continuïtat del pacte municipal amb el PSC

Barcelona, 09.10.2017

Des d’avui i fins al dissabte 11 de novembre, Barcelona En Comú obre la consulta sobre la continuïtat del pacte municipal amb el PSC. La pregunta que es fa al registre de l’organització és: Atès el suport del PSC/PSOE a l’aplicació de l’article 155, ¿Barcelona En Comú ha de posar fi al pacte de govern amb el PSC a la ciutat per governar en solitari?

La consulta s’ha activat avui dijous a les 10 hores i es tancarà el dissabte a les 23.59 hores. Serà el diumenge, a partir de les 13 hores, quan es facin públics els resultats de la consulta. La consulta es realitza a través de la plataforma digital «Participa» de Barcelona En Comú. Més de 9.500 persones estan inscrites i verificades, amb dret a vot per a aquesta consulta. Si bé la consulta es fa de forma digital, alguns grups de barri de Barcelona En Comú han organitzat punts presencials per donar suport als qui ho necessitin.

La plataforma «Participa» és un registre del qual formen part les bases de Barcelona En Comú, encara que no pertanyin a cap espai de treball. Amb aquesta plataforma es validen decisions importants, es realitzen els processos d’eleccions internes i les consultes sobre temes estratègics o sectorials. Aquest grup d’inscrits pot votar sobre les propostes de forma presencial i digital.

 


Barcelona en Comú /  PSC /