Redacció •  Catalunya •  25/07/2023

Jordi Martí sobre l’entrada d’ERC a la Diputació: “Ha de ser el camí cap a pactes similars a Barcelona i Espanya”

El portaveu del grup municipal de BComú celebra l’acord progressista al front de la Diputació, que al seu parer ha de situar «l’emergència climàtica i la justícia social com les prioritats de la tercera institució en pressupost de Catalunya».

Jordi Martí sobre l’entrada d’ERC a la Diputació: “Ha de ser el camí cap a pactes similars a Barcelona i Espanya”

Dimarts 25 de juliol 2023.

Davant la incorporació d’ERC al govern de la Diputació de Barcelona, el portaveu del grup municipal de Barcelona en Comú, Jordi Martí, ha volgut celebrar un acord progressista al front de la principal institució d’acompanyament i suport als municipis de la província. La Diputació és, a més, la tercera institució en tamany pressupostari a tot Catalunya, i és important poder orientar les seves polítiques cap a la justícia social i l’emergència climàtica, els dos principals reptes actuals dels municipis.

En aquest sentit, Martí ha declarat que “els comus estem especialment compromesos en facilitar coalicions i pactes d’esquerra a totes les institucions, i aquest pacte a la Diputació ha de marcar el camí cap a pactes similars a la ciutat de Barcelona i també al govern d’Espanya, I nosaltres continuarem treballant perquè així sigui”. Entre les diferents polítiques que Barcelona en Comú espera que siguin protagonistes del mandat se situarien l’habitatge, la transició energètica o un Pla de Barris d’abast provincial, ja que “el país es juga el futur a les ciutats i els acords d’esquerres són la millor garantia per no deixar ningú enrere”.


Barcelona en Comú /