Redacció •  Catalunya •  23/06/2022

CGT Puigvert: La plantilla està MÉS que #FARTES!

Sota el lema de #FARTES, la CGT amb la resta de sindicats que formen el Comitè d’Empresa de la Fundació Puigvert, es mobilitza en noves concentracions els dies 27 i 28 de juny a les 13 hores al carrer Cartagena 350 de Barcelona. Reivindiquem el compliment dels nostres drets laborals i l’abonament de les DPO del 2021, l’esforç dels i les professionals s’ha de veure recompensat!

CGT Puigvert: La plantilla està MÉS que #FARTES!

Barcelona, 23 de juny de 2022.

Si bé la intenció de l’empresa era amagar les concentracions dels dies 20 i 21 de juny “ubicant-nos” a la zona d’aparcament, aquestes han tingut un molt bon seguiment. Orgulloses dels companys i companyes que han perdut la por i es fan valer. Des d’aquí us donem les gràcies a tots i a totes, per les vostres veus i les vostres ganes de canviar la situació que patim, per la participació i per això, les dels pròxims dies no s’han de quedar enrere, us animem a tornar a fer-ho! La vostra força és la nostra, vosaltres ho feu possible.

Agrair també a molts usuaris i usuàries que com a mostra de suport ens oferien la seva signatura.

La postura de la direcció, però, continua sent la mateixa, no ha sigut capaç de reunir-se amb els representants dels treballadors i ni tan sols apropar-se en un intent de trobar solució.

El personal ja ha respost: #FARTES. TORNEM AL CARRER!

Les dificultats per manegar la sobrecàrrega de treball, els canvis d’ubicació, o el canvi continu de tasques durant una mateixa jornada laboral ja no es pot tolerar. I els i les pacients tampoc. Volem donar la bona atenció de sempre.

El personal ha arribat a una situació laboral límit, el mal clima laboral ho és bàsicament per dos motius, la falta de personal i el no abonament de la retribució variable per objectius (DPO) del 2021.

#Fartes de començar la nostra jornada laboral en un servei i haver de cobrir dos o més, d’estar amb personal mínim, de fer la feina de  tres i cobrar per mig, de la “descobertura”, de tenir més comandaments que personal, de tenir una piràmide invertida, de trucades inesperades per anar a treballar l’endemà, que ens menystinguin, d’estar cansades i esgotades, però vulguin organitzar-nos una festa d’estiu.

D’esperar la importantíssima partida econòmica del CatSalut per conèixer si es farà efectiu el pagament de les DPO del 2021 (pendents des del mes de març), i que l’empresa encara no sap quan arribaran aquests diners.

#Fartes que sempre sigui el personal qui faci l’esforç, i l’empresa s’escudi en què l’equilibri econòmic i financer no s’assoleix, fet que plasma l’ínfima importància que té el seu personal per a la direcció.

TENIM MOTIUS!  EL CARRER TORNA A SER NOSTRE!


CGT Barcelona /