Redacció •  Catalunya •  22/03/2023

La cooperativa Suara vulnera drets fonamentals i l’Ajuntament de Barcelona “no cuida a les qui cuiden”

Les darreres denúncies de la secció sindical SAD (Servei d’Atenció Domiciliària) CGT Zona 3 que ha resolt la Inspecció de Treball evidencien possibles nous fraus de la «cooperativa» Suara a la Seguretat Social.

La cooperativa Suara vulnera drets fonamentals i l’Ajuntament de Barcelona “no cuida a les qui cuiden”

La secció sindical ho detalla a una entrevista radiofònica la situació de les dones treballadores y la seva situació al SAD.

Dones a les quals el dret a la pausa de «l’entrepà» els representa sortir més tard de la feina, que treballen més hores de les que figuren als seus contractes i no les cotitzen ni se les paguen, que no estan protegides pel Decret 664/97 (protecció davant riscos biològics de les treballadores, protecció COVID-19) i que pateixen possibles situacions d’assetjament sexual, a les que se’ls va vulnerar el dret de vaga…

Tot això amb el consentiment de l’Ajuntament de Barcelona que no vigila que les empreses subcontratades compleixin la normativa laboral. Les bones intencions de la responsable de l’àrea no aturen els abusos. La cooperativa Suara vulnera drets fonamentals i l’Ajuntament de Barcelona «no cuida a les qui cuiden».


Servicio de Ayuda a Domicilio /