Redacció •  Catalunya •  21/01/2021

En Comú Podem demana al govern del partit Popular la implantació de Zones de Baixes Emissions al barri del Progrés

En Comú Podem exigeix al govern del Partit Popular la implantació de Zona de Baixes Emissions al barri del Progrés i atendre les reivindicacions dels veïns del carrer Enric Borràs.

En Comú Podem demana al govern del partit Popular la implantació de Zones de Baixes Emissions al barri del Progrés

Fa uns dies i a conseqüència de la caiguda d’una veïna del carrer Enric Borràs el govern ha iniciat la reparació de l’asfaltat d’aquesta, intentant d’aquesta manera fer callar les reivindicacions dels veïns que durant els últims mesos han mostrat el seu descontentament amb la mobilitat de la zona.

Badalona en Comú Podem explica l’existència del projecte de la creació d’una Zona de Baixes Emissions en el Progrés, emparat en un estudi de l’AMB en el qual es detecta que aquesta zona està exposada a un gran volum de contaminació ambiental i a més és una zona de població vulnerable ja que existeix una alta concentració de centres escolars.

 

En el Consell de la Mobilidat celebrat el passat mes d’octubre de 2019 i el qual va ser presidit per la regidora de Mobilitat en aquell moment, Rosa Trenado, es va presentar aquest estudi per a la implantació d’aquesta illa ambiental compresa precisament en aquesta zona i que sí que atén les veritables reivindicacions dels veïns.

Aquest estudi va ser molt ben acollit tant per part dels grups polítics com de les entitats relacionades amb la mobilitat de la la nostra ciutat

Segons la portaveu del grup Rosa Trenado, en diverses ocasions li ha traslladat al regidor de mobilitat la urgència de poder començar a desenvolupar el projecte, però el govern sembla no tenir-lo entre les seves prioritats segons ell mateix ha confirmat.

SegonsTrenado la implantació d’aquesta zona de baixes emissions ha de ser més extensible a altres barris de la ciutat tenint en compte sempre les necessitats de la població més sensible a la contaminació ambiental.


Badalona En Comú Podem /