Redacció •  Catalunya •  19/11/2021

La militància de la CUP-NCG avala presentar una esmena a la totalitat dels pressupostos i seguir negociant

La CUP-NCG ha fet públics avui els resultats de les votacions de les Assemblees Obertes Parlamentàries (AOP), celebrades aquest passat cap de setmana a diversos indrets del territori, i que determinen que una majoria de la militància de la candidatura parlamentària avala presentar una esmena a la totalitat als pressupostos 2020 perquè “són insuficients i continuistes”, tot i que es decanten per seguir negociant amb el Govern.

La militància de la CUP-NCG avala presentar una esmena a la totalitat dels pressupostos i seguir negociant

Així, un 63% de la militància, d’un total de 462 votacions, està a favor de l’opció de presentar una esmena a la totalitat i no possibilitar la tramitació d’aquests pressupostos, i un 68% considera que cal seguir negociant.

Eulàlia Reguant afirma que “l’esmena a la totalitat que presenta la CUP-NCG és una triple esmena als pressupostos i a l’acció política actual del Govern”. La primera, a la normalització de la relació del Govern amb l’Estat i el PSOE i al desplegament del programa de Foment i AENA. La segona, al “model sociovergent” desenvolupat pel Govern i finalment, la tercera a uns pressupostos “continuistes i insuficients” en matèries com l’habitatge, la sanitat i en el gir de 180 graus de model econòmic que la formació reivindica des de l’inici de la legislatura.


CUP /