Redacción •  Catalunya •  17/02/2024

CCOO desconvoca les aturades parcials a Rodalies de Catalunya i anuncia la intensificació de mobilitzacions

  • UGT i CCOO desconvoquen les aturades parcials a Rodalies de Catalunya i anuncien la intensificació de mobilitzacions.
CCOO desconvoca les aturades parcials a Rodalies de Catalunya i anuncia la intensificació de mobilitzacions

CCOO i UGT han anunciat un acord significatiu per a millorar la conciliació dels treballadors i treballadores del col·lectiu d’intervenció en el Servei Comercial de Renfe d’alta Velocitat i llarga Distància, incloent-hi el reconeixement de les condicions laborals als trens internacionals.

Segons les centrals sindicals, aquests avanços van comportar la *desconvocatòria de les parades parcials programades per a aquest divendres i dilluns que ve en aquest àmbit.No obstant això, en el Servei Públic, la realitat és diametralment oposada.

CCOO i UGT assenyalen que la situació en els centres de gestió de Barcelona s’ha tornat insostenible i s’enfronta a problemes crítics de personal en els àmbits d’intervenció i taquilles.

En aquest sentit, les organitzacions sindicals consideren insuficients les solucions de l’empresa en aquesta àrea, ja que no proporcionen els recursos necessaris per a garantir un servei de qualitat en Rodalia de Catalunya, circumstància que ha fet impossible arribar a un acord.

Com a resposta, CCOO i UGT han anunciat que intensificaran les mobilitzacions, convocant parades de 23 hores, les dates de les quals s’anunciaran pròximament.

Des de CCOO i UGT, assenyalen que continuaran lluitant per a oferir un servei ferroviari de qualitat per a la ciutadania.


transporte /