Redacció •  Catalunya •  09/07/2021

Ada Colau, Irací Hassler i Manuela D’Ávila tanquen Fearless Cities

La segona cimera internacionalista de Barcelona En Comú encara la recta final. Demà, dissabte 10 de juliol, l’alcaldessa de Barcelona, juntament amb Irací Hassler, alcaldessa de Santiago de Chile i l’escriptora, periodista i docent de Política Pública, Manuela D’Ávila, parlaran sobre la feminització de la política. Moderat per Gerardo Pisarello, l’acte de tancament del Fearless Cities abordarà com els lideratges femenins en la política municipalista d’avui estan portant a terme un canvi radical de perspectiva. En aquesta conversa, s’abordaran quines són les estratègies d’aquesta nova política impulsada des de la proximitat i les aliances.

Ada Colau, Irací Hassler i Manuela D’Ávila tanquen Fearless Cities

09.07.2021.

Avui, nova jornada d’actes amb la mirada posada en temes com migracions, seguretat i extrema dreta. A partir de les 17:30 h, Erika Hilton, regidora més votada de Brasil, Presidenta de la Comissió de Drets Humans de la Càmera de São Paulo; Mª Eugènia Rodríguez Palop, Eurodiputada d’Unidas Podemos; i Gerardo Pisarello, Diputat d’En Comú Podem al Congrés debatran sobre què es pot fer des dels pobles i des de les ciutats per desafiar l’enfortiment de l’extrema dreta.

A les 19:30 h està previst el panell “És possible una policia municipalista?”, amb Lucia Morale, assessora de seguretat a l’Ajuntament de Barcelona, 2015-2021; Phillipe Cunningham, Regidor de Minneapolis (EUA), la ciutat on va ressorgir el moviment Black Lives Matter després de l’assassinat de George Floyd l’any passat; Nadine Finch, assessora de polítiques de seguretat al Consell Metropolità de Londres als anys 80; Beppe Caccia, activista i expert en la història del pensament polític. Tinent d’alcalde de Venècia de 2001 a 2005.

Tots els actes es poden seguir des del Canal de Youtube de Barcelona En Comú.


Fearless Cities /