Redacció •  Catalunya •  07/11/2022

Aïda Llauradó presenta la llista de Badalona En Comú Podem per les Eleccions Municipals 2023

  • Dani Alfonso, Dani Sosa i Paula Martínez seguiran a les actuals regidores Aïda Llauradó i Rosa Trenado en la llista d’En Comú Podem a Badalona.
Aïda Llauradó presenta la llista de Badalona En Comú Podem per les Eleccions Municipals 2023

Badalona En Comú Podem ha presentat dilluns 7 de novembre la seva candidatura a les properes Eleccions Municipals 2023. Després dels processos electorals interns de Badalona En Comú i Podem Badalona, les actuals regidores i membres del govern, Aïda Llauradó i Rosa Trenado, han anunciat públicament a la seva seu l’equip de 5 persones que encapçalaran la candidatura de Badalona En Comú Podem a les properes Eleccions Municipals que tindran lloc el 28 de maig de 2023. D’aquesta manera la formació morada s’ha convertit en la primera de la ciutat en anunciar la llista electoral que es presentarà a la propera contesa electoral.

Els comuns s’han reivindicat com la força útil i transformadora per construir un govern fort, verd, feminista i de progrés que doni l’estabilitat necessària a Badalona. Rosa Trenado ha reivindicat que “les properes eleccions municipals són un punt d’inflexió per a l’estabilitat política, és per això que el nostre equip és garantia, experiència i professionalitat per encarar aquest repte. Tot l’equip coneix bé l’Ajuntament de Badalona i la realitat social i política de la nostra ciutat, barri a barri”. L’alcaldable,Aïda Llauradó, ha dit “donem una continuïtat i estabilitat al projecte polític que volem traslladar a la ciutat, i alhora reforcem l’equip amb unes persones que demostren cada dia el seu compromís amb Badalona, els seus valors d’esquerres, ecologistes i feministes, i la seva experiència a la ciutat, des de diferents àmbits, des de diferents barris, i en un mateix projecte que vam començar a desplegar el 2019 i que creiem ha de ser el projecte guanyador a les eleccions municipals de 2023”. Les regidores han valorat positivament la confecció de l’equip que treballarà intensament per impulsar els grans canvis que Badalona necessita i representar a la ciutadania de Badalona.

Aïda Llauradó, l’actual Segona Tinent d’Alcalde d’Educació, Feminismes, LGTBIQ+, Ciutadania, Participació, Agenda 2030 i regidora del Districte 3 serà la candidata a l’alcaldia de la formació com es va anunciar fa uns mesos, avui ha sigut l’encarregada de presentar l’equip que l’acompanyarà en aquest viatge a l’alcaldia.

Rosa Trenado, la regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Benestar Animal repetirà com a segona de la llista en una aposta per garantir l’estabilitat política i el coneixement de la ciutat. La regidora ha lluitat i treballat a fons en els projectes de millora del Verd Urbà de la ciutat, per pal·liar la contaminació i per l’energia renovable a Badalona.  

Dani Alfonso, número tres de la llista, coordinador de Badalona En Comú i coordinador del grup municipal de Badalona En Comú Podem. És sindicalista de CCOO i treballador de la Nissan. Provinent del barri de Llefià, activista en el moviment veïnal i amb experiència de govern com a coordinador del Districte 2 i assessor de govern.

Dani Sosa, el Coordinador Nacional de Joves Ecosocialistes, organització juvenil dels comuns,  serà el quart membre de la llista i el més jove de l’equip amb 25 anys. Politòleg i professional de la comunicació, ha format part del teixit associatiu badaloní durant l’adolescència.
Paula Martínez, tanca l’equip com a número 5 la portaveu de Podem Badalona i actual coordinadora del Districte 3. Veïna de Bufalà i politòloga, coneix a la perfecció els barris de Montigalà Oriental, Canyet, Bufalà, Pomar, Morera, Les Guixeres, Mas Ram i Bonavista.


Badalona En Comú /