Redacció •  Catalunya •  05/06/2024

Manifestació ecologista: 8 de juny ocupem la botiga de la Copa America

Les organitzacions convocants de la manifestació ecologista del 8 de juny ocupem la botiga de la Copa America conjuntament amb la plataforma No a la Copa Amèrica per denunciar els macroesdeveniments i macroprojectes que destrueixen el territori com a acció prèvia a la manifestació.

Manifestació ecologista: 8 de juny ocupem la botiga de la Copa America

El dia mundial del Medi Ambient, i cada día, no volem normalitzar que en plena crisi ecosocial es pugui dur a terme l’esdeveniment de la Copa America, o es vulguin tirar endavant altres macroprojectes com el Hard Rock, per interessos de les grans empreses amb el vistiplau dels polítics.

Júlia Roig i Miquel Roca: «En una crisi ecosocial sense precedents hem de ser moltes i hem d’estar organitzades per fer front a barbaritats com la Copa America a Barcelona, però com molts altres Macroprojectes que hi ha als Països Catalans. Això només és un primer avís. Ens veiem a la manifestació del 8 de juny per demostrar tota la força de les que ja no podem més. D’aquí no ens mourem!».

Declaracions Miquel Roca i Júlia Roig

Estem ocupant la botiga de la Copa Amèrica per denunciar els macroesdeveniments i macroprojectes que venen a casa nostra a destruir-la. A denunciar tots els cops que es posen per davant els interessos dels rics i els seus beneficis a les necessitats de les veïnes i de la terra. A trencar la normalitat, perquè en un moment de crisi ecosocial on no podem de parar d’escoltar que cal decrèixer, que la gentrificació i els desnonaments no paren, i que les ciutats són només pels turistes, les empreses i els polítics de torn segueixen donant l’esquena a la realitat per retroalimentar la roda del capitalisme.

Nosaltres no volem normalitzar aquesta situació. No volem normalitzar que els de sempre se surtin amb la seva. En una crisi ecosocial sense precedents hem de ser moltes i hem d’estar organitzades per fer front a barbaritats com la Copa Amèrica a Barcelona, però com molts altres Macroprojectes que hi ha als Països Catalans. Això només és un primer avís. Ens veiem a la manifestació del 8 de juny per demostrar tota la força de les que ja no podem més. D’aquí no ens mourem!


turistificación /