Redacció •  Catalunya •  05/04/2024

Parcs i Jardins es manifestarà davant el consell d’administració en contra de la imposició del torn de tarda

9 d’abril. 10:00 h.
Plaça Sant Miquel 4, Barcelona.

Parcs i Jardins es manifestarà davant el consell d’administració en contra de la imposició del torn de tarda

La plantilla de Parcs i Jardins de Barcelona continua amb les mobilitzacions en contra de l’aplicació de l’article 41 de l’ET, una modificació substancial de les condicions de treball que l’Ajuntament de Barcelona ha imposat de manera injustificada i unilateralment.

Aquesta modificació comporta la creació del torn de tarda, fins ara inexistent. Amb el pretext de la sequera, Parcs i Jardins ha iniciat el rec d’arbres amb aigua freàtica en horari de tarda. Des de la CGT es considera que “és la conseqüència d’una mala gestió dels recursos i d’un exercici de màrqueting polític”, una decisió “absolutament innecessària si s’hagués fet la previsió adequada i s’haguessin posat els recursos que corresponen”.

Fruit d’aquesta mala gestió els treballadors i treballadores de Parcs i Jardins pateixen la modificació de les seves condicions de treball de manera que impossibilita la seva conciliació familiar i laboral.

El dia 9 d’abril es reuneix el consell d’administració de Parcs i Jardins i els treballadors i treballadores faran sentir la seva veu al carrer, a la plaça Sant Miquel de Barcelona. També preveuen assenyalar al PSC com a responsable d’aquesta situació durant la campanya electoral.


CGT Catalunya /