Redacció •  Catalunya •  01/04/2024

Arran, End Fossil, Joventut pel Clima – Fridays for Future i Futuro Vegetal convoquen una manifestació ecologista el 8 de juny a Barcelona

Les organitzacions juvenils i ecologistes Arran, End Fossil, Joventut pel Clima – Fridays for Future i Futuro Vegetal convoquen conjuntament una manifestació ecologista el 8 de juny a Barcelona davant el context de crisiecosocial.

Arran, End Fossil, Joventut pel Clima – Fridays for Future i Futuro Vegetal convoquen una manifestació ecologista el 8 de juny a Barcelona

Les organitzacions rehivindiquen que hi ha una generació que creixem amb la sensació que el nostre futur està perdut, però que a través de la mobilització i organització podem canviar el rumb del nostre destí. Això passa necessàriament per canviar el model econòmic capitalista i apostar pel socialisme per aconseguir el benestar comú.

El lema de la manifestació és «Salut Terra Futur» i totes les rehivindicacions queden recollides en un programa amb demandes concretes per superar la crisi ecosocial als Països Catalans. Aquestes demandes concretes són:

  • Acabar amb el monocultiu turístic i les desigualtats territorials.
  • Una nova mirada sobre la terra on les necessitats del medi s’entenguin intrínseques pel desenvolupament de la vida humana.
  • Decreixement i planificació de l’economia.
  • Nacionalització dels sectors estratègics i serveis públics de qualitat.

 Dimarts 3 d’abril es farà pública la web salutterrafutur.org i el programa. Hi haurà un formulari d’adhesions a la manifestació i el programa per totes les entitats, col·lectius i organitzacions que vulguin sumar-se a la iniciativa.


decrecimiento /