Redacció •  Catalunya •  27/12/2017

La CUP reivindica “la fermesa i la coherència” dels seus càrrecs municipals com a aval per una República “efectiva i al servei de la gent”

La formació defensa que cal traslladar al Parlament les polítiques de transformació que està aplicant als ajuntaments  La formació defensa que cal traslladar al Parlament les polítiques de transformació que està aplicant als ajuntaments.

La CUP reivindica “la fermesa i la coherència” dels seus càrrecs municipals com a aval per una República “efectiva i al servei de la gent”

La CUP-Crida Constituent ha reivindicat la seva tasca municipalista per exemplificar “la manera de fer política transparent i participativa i les polítiques de garantia social” que defensarà a partir del 21-D. En una roda de premsa davant de l’Ajuntament de Celrà, han destacat que “la fermesa i la coherència demostrada pels càrrecs municipals de la CUP és un aval a l’hora de garantir una República efectiva i al servei de la gent”.

L’alcalde de Celrà i número 2 de la candidatura, Dani Cornellà, ha reivindicat les polítiques de transformació dels governs gironins de la CUP en matèries com la participació ciutadana, la promoció de les energies netes o el combat contra la pobresa energètica, entre d’altres. “Davant la suspensió de lleis socials per part del TC i les imposicions de l’Estat contra els nostres pobles, hem municipalitzat serveis i hem posat per davant els drets de la gent”, ha exposat Cornellà.

Per la seva banda, l’alcalde de Verges i número 6 de la llista cupaire, Ignasi Sabater, ha recordat que “els càrrecs electes de la CUP han actuat amb valentia i fidelitat a les institucions catalanes i a la voluntat popular” i ha advertit que “continuar amb aquesta actitud serà l’únic que permetrà materialitzar la República i superar l’embat autoritari de  l’Estat”. Sabater també ha defensat l’oportunitat d’activar una assemblea de càrrecs electes que reforci la “institucionalitzat pròpia” i el paper dels municipis en el desplegament de la República.

 


CUP /