Redacció •  Catalunya •  26/11/2017

Xavier Domènech: “Som la força que protagonitzarem la remuntada, que serà també la del país”

El candidat de Catalunya En Comú - Podem i coordinador general de Catalunya En Comú, Xavier Domènech, ha assegurat que “som la força que protagonitzarem la remuntada, que serà també la del país”.

Xavier Domènech: “Som la força que protagonitzarem la remuntada, que serà també la del país”

El candidat de Catalunya En Comú – Podem i coordinador general de Catalunya En Comú, Xavier Domènech, ha assegurat que “som la força que protagonitzarem la remuntada, que serà també la del país”. Domènech ha posat com exemple les eleccions generals on els Comuns van ser la força més votada a Catalunya, “som plenament conscients que serem decisius i que remuntarem com ja vam fer el 20D”

En aquest sentit, el cap de llista de Catalunya En Comú – Podem ha assegurat que el 21D “recuperarem l’esperit del canvi del 20D, del 26J, de les municipals. Tornarà a ser una campanya on els catalans i les catalanes podran votar no favor o en contra d’un bloc, sinó a favor del canvi necessari en aquest país”.

Domènech ha fet aquestes declaracions després de la coordinadora de Catalunya En Comú on, segons ha afirmat, “s’ha començat a delimitar el programa de Catalunya En Comú Podem i la campanya electoral”. “Farem una campanya amb molts actes de proximitat per a que la ciutadania recuperi la paraula i ens escoltem els uns als altres”, ha explicat el líder dels Comuns.

El cap de llista dels Comuns ha avançat “que dilluns tenim un acte a Barcelona on ja plantejarem la nostra proposta política per sortir de l’atzucac actual i presentar el nostre model de país i de com construir aquest país des de l’eix social i de l’agenda ciutadana”.

Domènech també ha volgut fer una crida a la participació en la manifestació que tindrà lloc a Barcelona contra les violències masclistes i ha demanat “polítiques publiques que posin al centre de l’agenda la necessitat d’acabar amb aquesta xacra”.


Catalunya en Comú /  elecciones2017 /  Xavier Domènech /