Redacció •  Catalunya •  22/06/2018

Ada Colau inaugura les jornades Municipalisme Queer

La defensa de la diversitat sexual i de gènere com a bé comú serà el tema central dels actes programats durant els dies 22 i 23 a la Fabra i Coats de Barcelona.

Ada Colau inaugura les jornades Municipalisme Queer

Les primeres jornades Municipalisme Queer volen ser un espai de reflexió col·lectiva sobre el futur de les polítiques sobre diversitat sexual i gènere en l’àmbit municipal des d’una perspectiva crítica, feminista i interseccional. 

La sessió inaugural d’aquestes jornades, que tindran lloc a la Fabra i Coats, la Fàbrica de Creació de Sant Andreu, serà avui divendres 22 de juny. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, serà l’encarregada d’obrir l’acte a les 18 hores i donarà pas al diàleg inaugural “Imaginant un municipalisme queer”, on hi participaran Itziar Ziga (periodista feminista); Javier Sáez (activista queer); i Lucas R. Platero (docent i activista trans). L’acte serà moderat per Miquel Missé, sociòleg i activista trans de Barcelona en Comú. El tancament de la jornada el divendres es farà amb el concert d’Alicia Ramos.

Durant tot el dissabte 23 de juny, hi ha programades quatre taules de debat amb una mirada crítica sobre les polítiques públiques LGTB, i les jornades es tancaran al vespre amb la celebració de la Revetlla Queer i les actuacions musicals d’Ascensa Furore i Las bajas pasiones. 

Informació per a mitjans:

  • Día: divendres 22 de juny 
  • Hora: 18 hores
  • Lloc: Fabra i Coast de Barcelona 

Per assistir a les jornades de Municipalisme Queer cal acreditar-se en el seguent formulari: https://bcnencomu.typeform.com/to/jIbxkL

Tota la informació de les jornades es pot consultar al web Municipalisme Queer: https://municipalismequeer.cat/ca


Ada Colau /  Barcelona en Comú /  queer /