Redacció •  Catalunya •  21/04/2020

Barcelona En Comú organitza un acte per reflexionar sobre la seguretat i el control tecnològic durant la pandèmia

Info pràctica del debat “Seguretat, drets i control en temps de pandèmia?”

· Data: dimarts, 21 d’abril
· Hora: 18.30 h
· Enllaç per veure el debat: https://barcelonaencomu.cat/directe

Barcelona En Comú organitza un acte per reflexionar sobre la seguretat i el control tecnològic durant la pandèmia

21.04.2020. Barcelona En Comú organitza avui un nou acte online que versarà sobre la seguretat i el control tecnològic durant temps de pandèmia. L’objectiu del debat serà reflexionar sobre les mesures implementades a diferents països pel control de la població, com ara les aplicacions per fer seguiment de les dades de salut i el control de moviments, o la instal·lació de càmeres o l’ús de drons. En aquest sentit es debatrà sobre on han d’estar els límits i quins són els riscos, alhora que també es parlarà de quines són les oportunitats per avançar en una seguretat enfocada i construïda des de i per a les persones.

Per parlar de tot això, avui dimarts 21 d’abril a les 18.30 hores, participaran Hibai Arbide, advocat i periodista a la productora social Muzungu; Lucía Morale, activista de l’Eix de Seguretat de Barcelona en Comú; Oleguer Sagarra, ex investigador i Co-CEO de Dribia; i Gala Pin, ex regidora de Ciutat Vella.

Aquest serà el segon debat públic virtual que organitza Barcelona En Comú des que es va declarar el passat 14 de març l’estat d’alarma, provocat per la pandèmia del COVID-19. El primer debat online es va celebrar el passat 25 de març on es va debatre sobre la renda bàsica


Barcelona en Comú /  coronavirus /