Redacción •  Catalunya •  19/09/2016

La diputada Pilar Castillejo deixarà la seva acta de diputada per dedicar-se a la lluita municipal a Ripollet

Deixarà l'acta de diputada el proper mes d'octubre i el seu lloc l'ocuparà el següent de la llista per Barcelona, Carles Riera. Us adjuntem la carta d'agraïment i comiat de l'assemblea del COP de Ripollet i de Pilar Castillejo, com a membre d'aquesta assemblea.
La diputada Pilar Castillejo deixarà la seva acta de diputada per dedicar-se a la lluita municipal a Ripollet
La diputada de la CUP-Crida Constituent Pilar Castillejo deixarà la seva acta de diputada al Parlament de Catalunya per dedicar-se a la lluita municipal a Ripollet. Així s’ha acordat a petició de Decidiex Ripollet, candidatura municipal que ostenta l’alcaldia de Ripollet i de la que forma part Castillejo. Pilar Castillejo va entrar de diputada arran de les dimissions de Julià de Jodar i Josep Manel Busqueta motivades per l’acord d’investidura després de la renuncia d’Artur Mas. Castillejo havia estat escollida pocs mesos abans tinent d’alcalde de l’ajuntament de Ripollet i es va acordar deixar uns mesos de transició per tal de buscar-li una substituta per la seva tasca a Ripollet. Finalment Decidim Ripollet i la CUP han acordat que Castillejos segueixi amb la seva tasca municipal. La diputada deixarà l’acte de diputada el proper més d’octubre i el seu lloc l’ocuparà el següent de la llista per Barcelona, Carles Riera.
 
Carles Riera és nascut el 1960. És sociòleg per la UAB i Màster en Metodologia i Gestió de la Formació per la UPC. La meva militància comença l’any 1977 en la Campanya per l’Amnistia i en el 1978 a la JOBAC i en el MOC. Després va ser militant i portaveu de la Crida a la Solidaritat, membre de l’AUP i del col.lectiu Terra i Llibertat. També va ser cofundador i director de la Fundació Randa Lluís Maria Xirinacs i coordinador de l’Assemblea dels Països Catalans que ell va promoure amb la seva Plantada.
 
Riera també ha estat president del CIEMEN fins l’any 2010. I en representació del CIEMEN he estat membre del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, del Consell Internacional del Fòrum Social Mundial i de la Xarxa Mundial pels Drets Col.lectius dels Pobles ( xarxa promoguda conjuntament amb el moviment kurd, el moviment bretó, l’esquerra abertzale, la Coordinadora Andina d’Organitzacions Indígenes i pel moviment gallec) que defensa els drets col.lectius de les nacions sense Estat en el món.
 
La CUP i el Grup Parlamentari CUP-CC vol agrair la bona tasca realitzada durant aquest mesos al Parlament i desitjar-li molta sort i encerts en el seu treball municipal a Ripollet. Decideix Ripollet té la sort de comptar amb una militant compromesa amb la seva gent i el seu municipi que seguirà fent una gran tasca per Ripollet.

CUP /