Redacción •  Catalunya •  16/11/2017

Pirates de Catalunya es presentarà a les eleccions del 21-D amb la candidatura de CUP – Crida Constituent

Pirates de Catalunya participará en las elecciones del próximo 21 de diciembre dentro de las listas de la CUP - Crida Constituent.

Pirates de Catalunya es presentarà a les eleccions del 21-D amb la candidatura de CUP – Crida Constituent

Comunicado

Después de un intenso proceso de negociación en varios frentes, finalmente Pirates de Catalunya participará en las elecciones del próximo 21 de diciembre dentro de las listas de la CUP – Crida Constituent, como uno de los partidos integrantes de este espacio electoral. Esta candidatura reúne las condiciones que la Asamblea General de Pirates pedía para considerar la propuesta: defensa del referéndum del uno de octubre, defensa de la República refrendada en este referéndum y construcción de una república desde abajo. Así pues, esta candidatura contará con la presencia de miembros de Pirates de Catalunya, elegidos en primarias, y se valora como una oportunidad para impulsar los valores del ideario pirata dentro de un futuro grupo parlamentario de la CUP – Crida Constituent.

En las próximas horas se confirmarán los nombres y las posiciones de nuestros candidatos y candidatas, y empezarán las primeras reuniones de trabajo para afrontar la campaña electoral.

Després d’un intens procés de negociació a diverses bandes, finalment Pirates de Catalunya participarà en les eleccions del pròxim 21 de desembre dins de les llistes de CUP – Crida Constituent, com un dels partits integrants d’aquest espai electoral. Aquesta candidatura reuneix les condicions que l’Assemblea General de Pirates demanava per considerar la proposta: defensa del referèndum de l’u d’octubre, defensa de la República refrendada en aquest referèndum i construcció d’una república des de baix. Així doncs, aquesta candidatura comptarà amb la presència de membres de Pirates de Catalunya, escollits en primàries, i es valora com una oportunitat per impulsar els valors de l’ideari pirata dins d’un futur grup parlamentari de la CUP-Crida Constituent.

En les pròximes hores es confirmaran els noms i les posicions dels nostres candidats i candidates, i començaran les primeres reunions de treball per afrontar la campanya electoral.


CUP /  Pirates de Catalunya /