Redacció •  Catalunya •  16/09/2016

La CGT surt al carrer contra la repressió del cas Som 27 i més

Avui, més de 450 afiliats/ades de la CGT de Catalunya i solidàries hem sortit al carrer en protesta contra el pitjor acte repressiu a una universitat des de la mort del dictador. El secretari general de la CGT de Catalunya, i professor de la UAB, Ermengol Gassiot té una petició penal de 11 anys i mig de presó per donar suport a una mobilització estudiantil contra un fort increment de taxes. Aixi com 26 persones mes amb peticions penals que van des dels 11 anys i mig de presó fins els 14.

La CGT surt al carrer contra la repressió del cas Som 27 i més

 

 

 

I ho hem fet sense notificar, sense publicitar-ho i sense demanar permís a ningú per seguir fent del carrer l’espai d’expressió i reivindicació de la classe treballadora. Cap llei Mordassa, cap amenaça, ni cap repressió ens farà callar. Res ens aturarà en les nostres lluites.

 

En un ambient determinat i sorollós, la manifestació ha sortit de la seu dels serveis territorials de la conselleria de Treball a Barcelona, ha recorregut els carrers del Raval, pujant per Les Rambles i finalitzat a la Plaça Sant Jaume on s’ha llegit un text en solidaritat amb les encausades, 27 persones que viuen sota la incertesa de peticions penals que van des dels 11 anys i mig de presó fins els 14. 

 

Denunciem el delirant i paranoic relat que la exvicerectora Sílvia Carrasco va fabular per fer revenja política amb els i les estudiants que mantingueren un pols contra la política de retallades neoliberals que liderava l’anterior rectorat de la UAB.

 

Denunciem la delació i ajust de comptes que la exvicerectora realitza amb la CGT, en la persona del seu secretari general, un ajust de comptes contra el sindicat que més els incomoda per la seva ferma defensa dels drets dels i les treballadores i d’una universitat pública i lliure.

 

Denunciem a la fiscalia, que ha aprofitat el muntatge per descarregar tota la repressió possible contra el moviment estudiantil i el sindicalisme que els incomoda.

 

La CGT, juntament amb moviments socials i organitzacions de classe, fem i farem front de forma conjunta a aquest nou muntatge repressiu quan i com ho decidim. També deixem clar que la nostra acció sindical i social contra el sistema capitalista no només no es veurà afectada pels cops de l’estat i els seus còmplices, sino que seguirà creixent i confrontant-los.

 

Som 27 i més.


Catalunya /  CGT /  CGT Catalunya /  repressió /