Redacción •  Catalunya •  09/11/2018

La Crida LGBTI convoca una protesta contra l’acte LGBTI-fòbic i masclista del col·lectiu ultracatòlic Hazte Oír

  • La concentració de rebuig tindrà lloc demà a les 19 h al carrer Joan Güell, 207. Barcelona.
  • A la convocatòria s'hi han sumat els CDRs de Barcelona, Endavant-OSAN, Arran, Cortsenques Dissidents, Nou Barris LGBTI, Sants LGBTI o la CUP a més de desenes d’entitats feministes i LGBTI.
La Crida LGBTI convoca una protesta contra l’acte LGBTI-fòbic i masclista del col·lectiu ultracatòlic Hazte Oír
La Crida LGBTI ha convocat per demà 9 de novembre a les 19 h una protesta contra l’acte LGBTI-fòbic i masclista del col·lectiu ultracatòlic Hazte Oír just davant d’on es celebra.  A la iniciativa de l’organització LGBTI s’hi han sumat desenes de moviments socials i partits polítics com ara els CDRs de Barcelona, Endavant-OSAN, Arran, Cortsenques Dissidents, Nou Barris LGBTI, Sants LGBTI o la CUP. L’acte d’Hazte Oir tindrà lloc demà divendres 9 de novembre a les 20h a l’Aparthotel Atenea Les Corts sota el títol “Marxismo, feminismo y LGBTI. Desmontando los mitos de la nueva izquierda.” Els conductors d’aquesta xerrada són Austín Laje i Nicolás Márquez, ultracatòlics argentins que van fer campanya per Bolsonaro i tenen relació amb VOX. 
 
Hazte Oír és una organització ultracatòlica coneguda pel seu discurs masclista i LGBTI-fòbic, que se centra en allò que anomenen “ideología de género”. L’any 2017 van fer circular per diverses ciutats de l’Estat l’”autobús de la transfòbia”, al qual la Generalitat va prohibir la circulació per Catalunya apel·lant a la Llei 11/2014. Tot i així, Hazte Oír va voler igualment fer una roda de premsa a la qual el col·lectiu LGBTI va respondre de manera organitzada i contundent. 
 
Els moviments LGBTI i feminista volen mostrar el clar rebuig social al discurs d’odi d’Hazte Oír. 
 
Per això, recorda!
 
QUÈ? Concentració de rebuig a l’acte d’Hazte Oír per evitar-ne la celebració
QUI? Convoca la Crida LGBTI i s’hi han sumat col·lectius com ara els CDRs de Barcelona, Endavant-OSAN, Arran, Cortsenques Dissidents, Nou Barris LGBTI, Sants LGBTI o la CUP, a més de desenes d’entitats LGBTI i feministes
QUAN? Divendres 9 de novembre a partir de les 19h
ON? Carrer Joan Güell, 207. Barcelona. https://goo.gl/maps/58uWgphxBtq
 
Demà a la nostra web hi haurà disponibles les imatges de la concentració

Crida LGBTI /  HazteOir /