Redacción •  Catalunya •  09/11/2016

Poble Lliure dóna tot el seu suport a Montse Venturós, alcaldessa de Berga Recibidos x

Davant la detenció de l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, pel fet d'haver-se mantingut fidel a la voluntat popular i no haver-se agenollat davant la legalitat de l'ocupant, des de Poble Lliure us fem arribar el comunicat donant-li tot el nostre suport.

Poble Lliure dóna tot el seu suport a Montse Venturós, alcaldessa de Berga Recibidos 	x

Tot el suport a Montse Venturós. Cap a la Independència, mai més submisses!

Comunicat:

Davant la detenció de l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, pel fet d’haver-se mantingut fidel a la voluntat popular i no haver-se agenollat davant la legalitat de l’ocupant, des de Poble Lliure…

– Expressem tot el nostre suport a la Montse, exemple de dignitat i de fermesa en defensa de la voluntat democràtica del poble català.

– Denunciem una vegada més el caràcter demofòbic de l’estat espanyol, la vergonya i l’insult al poble català que suposa la detenció per motius polítics d’una representant popular i una autoritat municipal; i ens reafirmem en què tan sols la Ruptura, la Independència i la República Catalana poden garantir un marc polític veritablement democràtic al servei del nostre poble.

– Cridem a la solidaritat i la unitat de totes les forces democràtiques en defensa de totes les víctimes de la repressió.

 

– Constatem la necessitat d’una estratègia comuna del conjunt de forces sobiranistes per fer front de manera coherent als embats repressius de l’estat, que contempli la imprescindible obediència tan sols a la voluntat popular i la inevitable insubmissió a les imposicions de l’ocupant.

 

– Cridem el conjunt del poble català a la mobilització, a mostrar de manera ferma i massiva el nostre rebuig a la repressió i la nostra voluntat insubornable d’independència.

 

– Cal respondre a cada embat amb noves mostres de coherència, com ho han estat l’hissament d’estelades i les retirades de banderes espanyoles als ajuntaments.

 

Responem a cada embat amb 10, 100, 1000 vietnams!

 

Visca la Terra!

 

 

Països Catalans, 4 de novembre de 2016


Catalunya /  independentista /  Montse Venturós /  soberanisme /