Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania •  Catalunya •  03/11/2017

Comunicat declaració institucional Ajuntament de Barcelona suport RGC

En el Ple de l'ajuntament de Barcelona celebrat el dijous 2 de novembre es va presentar una Declaració institucional, signada per tots els grups municipals.

Comunicat declaració institucional Ajuntament de Barcelona suport RGC

En el Ple de l’ajuntament de Barcelona celebrat el dijous 2 de novembre es va presentar una Declaració institucional, signada per tots els grups municipals, on s’estableix el compromís amb els següents objectius:

1.- La implementació de la totalitat de la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania, i en conseqüència, la generalització de la compatibilitat amb les rendes de treball a temps parcial amb ingressos inferiors a l’IRSC.

2.- Promoure l’actualització en el termini més breu possible de l’IRSC, el qual està congelat des de 2010.

3.- Informar la ciutadania perquè totes les persones i famílies que tenen dret a la Renda Garantida de Ciutadania puguin sol·licitar-la.

4.- Defensar la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania davant de qualsevol amenaça o retallada en el futur.

Després de finalitzar el Ple municipal, la delegació de la Comissió Promotora de la Iniciativa Legislativa popular de la Renda Garantida de Ciutadania que va estar present a la tribuna de convidats/es, es va reunir amb l’alcaldessa Sra. Ada Colau i representants de diversos grups municipals per fer lliurament a l’Ajuntament de Barcelona del Certificat de reconeixement al suport donat a la tramitació de la ILP i de compromís amb els objectius anteriorment esmentats.

Finalment, el representant de la Comissió Promotora Sr. Diosdado Toledano va agrair a l’Ajuntament de Barcelona la seva actitud de col·laboració amb l’aplicació de la Renda Garantida de Ciutadania i el compromís adoptat.

Barcelona 2 de novembre 2017

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

Email: ilprcg@gmail.com

https://www.rendagarantidaciutadana.net/index.php/es/


Catalunya /