Redacció •  Catalunya •  11/05/2023

Badalona En Comú Podem: «Publiquem el nostre Programa Electoral!»

Volem informar a tots els mitjans de comunicació i a la ciutadania en general que el nostre programa està ara disponible per a la consulta i l’anàlisi de tothom interessat en conèixer les nostres propostes i objectius per a Badalona.

El programa electoral de Badalona En Comú Podem és el resultat d’un procés participatiu ampli i inclusiu, en el qual hem recollit les aportacions i les preocupacions de la ciutadania badalonina. Hem treballat en col·laboració amb les diferents entitats socials, veïnals i organitzacions de la ciutat, així com amb experts i expertes en diferents àmbits, per elaborar un programa realista, progressista i centrat en les persones.

Badalona En Comú Podem: «Publiquem el nostre Programa Electoral!»

El nostre programa és un projecte de present i futur per a la nostra ciutat. Volem respondre a les necessitats de la ciutat, treballar per una Badalona que esdevingui un espai de solidaritat i vida pels veïns i veïnes.

Som la suma de totes i tots, un espai municipalista que retorna les institucions a la ciutadania. Volem construir una Badalona on les persones tinguin el poder i els barris esdevinguin espais de teixit comunitari. 

Coneix en detall el nostre programa electoral!

Badalona En Comú Podem.


Badalona En Comú Podem /