Redacción •  Catalunya •  30/03/2024

Ada Colau i Joan Subirats tanquen la llista dels Comuns per les eleccions del 12M

  • Fatima Ahmed, Salvador Milà, Carme Borrell, Joan Carles Gallego i Jaume Funes ocupen els darrers llocs de la candidatura encapçalada per Jéssica Albiach.
Ada Colau i Joan Subirats tanquen la llista dels Comuns per les eleccions del 12M

La coordinadora de Catalunya en Comú i presidenta del grup municipal de BComú, Ada Colau, tancarà la llista dels Comuns Sumar per les eleccions del proper 12 de maig. La líder dels Comuns i exalcaldessa de Barcelona compartirà la part final de la candidatura juntament amb l’exministre d’Universitats, Joan Subirats, i Joan Carles Gallego, diputat al Parlament especialitzat en Economia i Treball i exsecretari general de Comissions Obreres.

Entre els darrers noms de la candidatura encapçalada per Jéssica Albiach destaca també la presència de Fatima Ahmed, activista pels drets de les persones migrants i fundadora de l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona; i Jaume Funes, que ha dedicat la seva vida professional a l’estudi de l’adolescència i la joventut.

El promotor de la dessalinitzadora del Prat de Llobregat, Salvador Milà, també exconseller de Medi Ambient i impulsor de la primera Llei d’Habitatge a Catalunya, i la gerent de l’Agència de Salut Pública, Carme Borrell, completen una candidatura formada per perfils especialitzats en Sanitat, Educació, Treball i Medi Ambient.


Elecciones catalanas /