Redacció •  Catalunya •  29/04/2022

CNT Barcelona: «1 de Maig a Barcelona: és l’hora d’organitzar-se!»

Cotxeres de Sants. 11.00h – 13.00h

CNT Barcelona: «1 de Maig a Barcelona: és l’hora d’organitzar-se!»

Comunicat

Des de CNT Barcelona volem convidar-vos a l’acte que hem organitzat en relació a l’1 de Maig, que tindrà lloc en Centre Cívic Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79, 08014). Està previst que l’acte comenci a les 11h i acabi cap a les 13h.

Volem aprofitar aquesta data per a reivindicar el paper del sindicat en relació als drets sindicals i del treballador. Els orígens de l’1 de Maig com a data reivindicativa es remunten a la Revolta de Haymarket i els Màrtirs de Chicago, l’any 1886. En aquesta data, commemorem el dia que la classe obrera va decidir parar-ho tot a partir del primer de maig de 1886 i imposar la jornada de vuit hores. Per això, fem una crida a l’organització en els centres de treball mitjançant les seccions sindicals de la CNT, prescindint del caduc model dels comitès d’empresa.

Durant l’acte, després d’una breu presentació, diversos ponents d’algunes de les seccions sindicals que tenim actives en CNT Barcelona exposaran el seu cas, la seva lluita i la seva acció dins de les empreses. Entre altres, estarà la Secció de Mediapro, la Secció del 061/Salut Respon, Secció Grup Alonso i la Secció del Sector Social.

Acabarem l’acte amb preguntes i micro obert. També disposarem d’imatges d’arxiu projectades i d’un estand amb llibres, diaris i altre material de divulgació.

¡Us hi esperem!


1 de Mayo /