Redacción •  Catalunya •  28/03/2024

Aïda Llauradó serà la candidata número 14 a les llistes de Catalunya en Comú

  • Rosa Trenado, Diego Marchante i Jose Gómez són tres badalonins que també formen part de la llista per Barcelona.
Aïda Llauradó serà la candidata número 14 a les llistes de Catalunya en Comú

Aïda Llauradó Álvarez serà la candidata número 14 a les llistes de Catalunya en Comú, encapçalant la llista de candidates del Barcelonès Nord. A més, Rosa Trenado serà la número 26, Diego Marchante el 55, i Jose Gómez el número 60 de la llista per Barcelona.

Llauradó és l’actual presidenta del grup municipal Badalona En Comú Podem, també portaveu del grup d’En Comú Podem a la Diputació de Barcelona, i membre de l’Executiva Nacional de Catalunya en Comú.

Rosa Trenado és portaveu del grup municipal Badalona En Comú Podem, inscrita a Catalunya en Comú. Recentment va deixar de militar a Podem, al costat de 12 càrrecs electes més de Podem Catalunya, integrant-se plenament a la organització dels Comuns.

Diego Marchante va ser independent de la llista a les municipals de Badalona En Comú Podem, és conegut com a “Genderhacker”, activista transfeminista i artista audiovisual; doctor en Belles Arts per la UB i treballa de docent a la Facultat de Belles Arts de la UB i a UNIBA.

Jose Gómez és un jove activista cultural, membre del grup de batucada Kapomba i membre de la companyia de teatre Katalakaska de l’ASC Districte Apatxe de Badalona.

Badalona En Comú es sent molt orgullosa de les candidates i candidats a les llistes de Barcelona per les properes eleccions catalanes del 12 de maig. Consideren que Catalunya té una gran oportunitat de canviar el model de país, mirant endavant, i que els Comuns són la organització més preparada per aconseguir aquest canvi, enfortint els serveis públics i els drets socials, transformant l’economia amb innovació i llocs de treball de qualitat davant la ludopatia i el treball precari que defensa PSC, JxC, ERC o el PP amb el Hard Rock, i també defensen polítiques valentes per combatre la sequera i el canvi climàtic amb inversions i mesures que afavoreixin a la gent comuna i un futur digne per tot el territori.

A Badalona, la candidata Llauradó defensa polítiques que posin el centre les necessitats de l’educació pública, els barris amb altres complexitats i l’educació inclusiva, així com les mesures pel confort a les aules davant la manca d’inversions dels darrers governs de la Generalitat de Catalunya en mans de Junts i ERC. Llauradó també lamenta la manca de planificació i mesures estructurals davant la sequera i el canvi climàtic, i reivindica un canvi de rumb en les polítiques socials per als col·lectius que més ho necessiten: famílies amb infants i pocs recursos, gent gran i persones amb diversitat funcional. Llauradó també defensa un canvi en el model d’infraestructures i mobilitat, on la transformació de l’autopista en una gran via metropolitana serà una prioritat si Catalunya en Comú té prou força i aconsegueixen un govern progressista. Llauradó afegeix “Defensarem els serveis de pediatria de proximitat, les llevadores i un sistema de drets sexuals i reproductius que ens doni a les dones el dret real a decidir; les inversions de les escoles públiques i bressol pendents; i en definitiva, uns serveis públics de qualitat, deixant enrere aquests anys de deixadesa i falta d’inversió a la ciutat”.


Elecciones catalanas /