Redacció •  Catalunya •  24/03/2021

L’oposició de l’ajuntament de Badalona demana la creació urgent d’una Comissió d’Investigació

Tots els grups de l’oposició a l’Ajuntament de Badalona demanen la creació urgent d’una Comissió d’Investigació per una presumpta vulneració greu de la Llei Orgànica de Protecció de dades per part de la regidora del Partit Popular Irene González.

L’oposició de l’ajuntament de Badalona demana la creació urgent d’una Comissió d’Investigació

En el decurs de la sessió Plenària de l’Ajuntament de Badalona celebrada avui, i arrel del vandalisme i robatori que han patit desenes de vehicles els darrers dies als barris de Montigalà i Lloreda, l’Alcalde Garcia Albiol ha manifestat que la regidora de seguretat Irene González “ha trucat directament” a diversos ciutadans afectats.

El presumpte ús partidista de la base de dades d’accés policial de la Guàrdia Urbana per part de la regidora del Partit Popular podria suposar una greu vulneració de la LOPD donat que la seva trucada a veïns i veïnes no respon a un protocol policial, sinó a una acció política.

Aquests fets poden ser molts greus i fins i tot constitutius de delicte, és per això que tots els grups de l’oposició registraran demà la petició de creació d’una Comissió d’Investigació per tal de poder elevar les seves conclusions, si s’escaigués, al Ministeri Fiscal.


Badalona En Comú /