Redacció •  Catalunya •  23/09/2022

Anticapitalistes proposa debatre sobre el futur de les pensions a Espanya, seguim el camí de Xile?

  • L’acte comptarà amb la presència de Luis Mesina de «No más AFP», del «Moviment pensionista de Badalona» i d’Anticapitalistes.
  • El debat se centrarà a comparar el model neoliberal de pensions xilè i la reforma de les pensions que l’estat espanyol está proposant.
Anticapitalistes proposa debatre sobre el futur de les pensions a Espanya, seguim el camí de Xile?

Anticapitalistes organitzarà el proper dijous 29 de setembre a les 18.30h un acte a Can Cabanyes per parlar i debatre sobre la reforma de les pensions a l’estat, també podrem informar-nos i comparar amb com funciona el sistema de pensions de Xile, un país que sempre ha estat laboratori de les polítiques neoliberals més extremes.

Participarà a través de videoconferència Luis Mesina, portaveu de «No más AFP», moviment sorgit a Xile el 2016 pel descontent de la població amb les Administradores de Fons de Pensions i les pensions tan baixes que queden després de tota una vida de treball, el seu objectiu és canviar a un model de repartiment.

Completaran la taula de debat el  Moviment Pensionista de Badalona, entitat referent a la ciutat i que cada dilluns es concentra als Plaça de la Vila per demanar unes pensions justes i suficients, així com donar suport a moltes altres lluites de la ciutat, i Anticapitalistes, organització política que dóna suport a les lluites pensionistes i presentat les seves propostes sobre el tema.


pensiones /