Redacció •  Catalunya •  23/02/2023

CGT convoca vaga a SEAT Martorell

Aquesta secció sindical vol fer constar la convocatòria de vaga que ha realitzat per als dies 24 de febrer en l’horari comprès entre les 12:00h i les 16:00h.

CGT convoca vaga a SEAT Martorell

Alhora, en aquesta mateixa franja horària es realitzarà una concentració a l’exterior de la fàbrica, davant de l’edifici corporatiu. Els fets que motiven aquesta convocatòria són: • La successió de despidos que s’han realitzat per part de l’empresa en aquest centre de treball, motivats principalment per acumulació de períodes d’incapacitat temporal o per ineptitud derivada d’una discapacitat provocada per l’activitat professional. No sent aquests fets reconeguts per l’empresa. • El acomiadament del company Antonio González Contreras, que va ser membre del comitè i delegat d’aquesta secció sindical. Acomiadament motivat per una publicació a la xarxa social Facebook, en la qual el company denunciava una disminució en la qualitat dels vehicles de la marca, com a consequència de la destrucció de alguns llocs de treball a l’empresa.

PER AIXÒ, CONVOCAM ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ A UNA RODA DE PREMSA A LES 13:00H DAVANT DE L’ENTRADA NORD 1, DAVANT DE L’EDIFICI CORPORATIU DE SEAT MARTORELL.

CGT convoca huelga en SEAT Martorell

Esta sección sindical quiere hacer constar la convocatoria de huelga que ha realizado para los días 24 de febrero en el horario comprendido entre las 12:00h y las 16:00h. A su vez, en esa misma franja horaria se realizará una concentración en el exterior de la fábrica, frente al edificio corporativo.

Los hechos que motivan esta convocatoria son:

La sucesión de despidos que se han realizado por parte de la empresa en este centro de trabajo, motivados principalmente por acumulación de periodos de incapacidad temporal o por ineptitud derivada de una discapacidad provocada por la actividad profesional. No siendo estos hechos reconocidos por la empresa.
El despido del compañero Antonio González Contreras, que fue miembro del comité y delegado de esta sección sindical. Despido motivado por una publicación en la red social Facebook, en la que el compañero denunciaba una merma en la calidad de los vehículos de la marca, como consecuencia de la destrucción de algunos puestos de trabajo en la empresa.


CGT Catalunya /