Redacció •  Catalunya •  21/12/2021

Aina Vidal: “La immersió lingüística és una conquesta de la classe treballadora malgrat tots els nacionalismes”

La portaveu d’En Comú Podem afirma que els diputats de VOX “no són d’ultranecesidad, sinó ultrainfantils”.

Aina Vidal: “La immersió lingüística és una conquesta de la classe treballadora malgrat tots els nacionalismes”

La portaveu d’En Comú Podem, Aina Vidal, ha defensat aquest dimarts el model educatiu i d’immersió lingüística a Catalunya defensant que és “una conquesta de la classe treballadora malgrat els nacionalismes de l’un o l’altre color”. Després de la manifestació de Som Escola el cap de setmana passat a Barcelona, la portaveu dels Comuns ha volgut fer un advertiment: “Als qui pretenguin convertir la llengua en una arma política, en motiu de divisió o exclusió, o en una peça més de l’electoralisme: s’equivoquen”

Un missatge que també ha dirigit a les dretes “acomplexades del seu propi país”. “Les que pretenen expulsar de la catalanitat als qui no parlen català, i les que s’amaguen en un fals constitucionalisme per a atacar a les llengües cooficials”, ha assenyalat.

Vidal també ha recordat que diversos diputats de Vox van boicotejar una activitat parlamentària celebrada la setmana passada al Congrés amagant un altaveu i posant l’himne de la Guàrdia Civil a la meitat de la xerrada. “Això no és un circ ni un plató de televisió. Deixin de comportar-se com a adolescents al pati d’esbarjo. No són d’ultranecesidad, són ultrainfantils”, ha etzibat als dirigents de VOX.

“Ja sabíem que els dirigents de Vox tenien molts cognoms i grans comptes corrents, però ens estranya que amb tanta educació privada tinguin tan poc respecte. Pagui el que deu als treballadors, senyor Espinosa de los Monteros, i dimiteixi”, ha conclòs.


En Comú Podem /