Redacción •  Catalunya •  21/01/2023

El tarannà d’una organització de base activista

  • Des d’Ecologistes en Acció de Catalunya veiem la necessitat d’avançar-nos a una una circumstància molt desafortunada que s’està donant.
El tarannà d’una organització de base activista

Des d’Ecologistes en Acció de Catalunya veiem la necessitat d’avançar-nos a una una circumstància molt desafortunada que s’està donant en algunes federacions i grups d’Ecologistes en Acció: i és que en diversos territoris estan patint la suplantació d’identitat per part d’individus que tenen la finalitat d’aconseguir diners de forma fraudulenta.

Volem evitar aquesta situació, que no hem patit sortosament a Catalunya, i aturar-la el més aviat possible allà on s’esdevingui, per la qual cosa subratllem un cop més el tarannà d’Ecologistes en Acció: Mai no trucarem ningú per captar persones sòcies, ni molt menys donacions. Recordem: No feu mai cap transferència econòmica per una via que no sigui el web oficial d’Ecologistes en Acció o al grup local més proper a vosaltres en forma de donatiu personal.

Sentim que hi hagi persones que han estat enganyades en el nostre nom. Ecologistes en Acció és una organització de base activista, formada per grups i persones diverses que compartim la filosofia de l’ecologisme social i ens unim per defensar el medi ambient, el territori i les persones.


Ecologistas en Acción /