Redacció •  Catalunya •  18/06/2024

Retallen el 40% de la plantilla de neteja del Club Natació Sabadell

Els treballadors consideren insostenible aquesta situació i no descarten mobilitzacions durant els campionats d’espanya de natació artística que se celebren aquest juliol al Club de Sabadell.

Retallen el 40% de la plantilla de neteja del Club Natació Sabadell

Segons denuncia el sindicat CNT, la nova concessionària NETSPORT ha retallat la plantilla en més d’un 40% just després del canvi de contracte que operava el GRUPO BN.

Ara, els treballadors denuncien pressions i amenaces perquè es mantingui el mateix nivell de neteja amb un nombre significativament reduït de personal.

Després de diverses reunions infructuoses amb NetSport, els treballadors van decidir reunir-se amb la direcció del Club Natació Sabadell, però asseguren que les seves peticions han estat ignorades per part de les dues empreses.

És per això que la plantilla no descarta mobilitzacions duran els campionats d’Espanya de Natació Artística i el campionat d’Espanya de natació infantil que es celebraran a finals de juliol al CNS.

Foto dels campionats que es celebraràn al CNS el proper Juliol.

El sindicat CNT acusa el Club Natació Sabadell de mirar cap a una altra banda i d’intentar estalviar diners a costa de recursos tan importants com el personal i la higiene.


CNT Sabadell /