Redacció •  Catalunya •  11/04/2024

Neix l’Ateneu Llibertari de Sabadell

La ciutat dóna la benvinguda a un nou espai de cultura i reflexió, l’Ateneu Llibertari de Sabadell, una iniciativa que neix amb l’objectiu de ser un referent en la divulgació i difusió de la cultura llibertària a la ciutat i la comarca.

Neix l’Ateneu Llibertari de Sabadell

Amb una gran satisfacció, anunciem la posada en marxa d’aquest projecte, concebut com un lloc de trobada i debat per a totes aquelles persones interessades en la reflexió crítica i la pluralitat d’idees.

L’Ateneu Llibertari de Sabadell obrirà les seves portes al Passatge Edgardo Ricetti, 18, a Sabadell, i celebrarà la seva inauguració el proper dissabte 20 d’abril a les 12h amb un vermut obert a tota la ciutadania.

El seu horari de funcionament serà els dimecres i els divendres, de 18h a 21h, amb una oferta variada d’activitats que inclourà presentacions de llibres, xerrades, exposicions i altres esdeveniments culturals.

L’Ateneu Llibertari de Sabadell té la intenció de ser un espai per a la vida cultural i social de la ciutat, obrint noves oportunitats per al diàleg i la participació ciutadana.


Ateneo Libertario /